Mihai Bobonete a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu: „E urât ce faceți la Măruță, cu fratele dumneavoastră”

 Martin Lorena
.

Mihai Bobonete a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu. Mihai Bobonete este unul dintre cei mai cunoscuți actori din România. Acesta, de-a lungul anilor, a trecut prin situații extrem de amuzante pe care le-a povestit în cadrul show-urilor sale de stand-up. Iată un episod în care juratul de la Românii au Talent a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Mihai Bobonete a trecut prin experiențe extrem de amuzante pe care le-a povestit în numerele sale de stand-up sau în cadrul podcastului său. Acesta, la un moment dat, a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu și criticat pentru modul în care abordează situațiile din viața de familie.

cover-mihai-bobonetecover-mihai-bobonete

Acesta a povestit cu lux de amănunte ceea ce s-a întâmplat după un show la Sibiu. Iată declarațiile comediantului!

Citește și: Xonia s-a despărțit de iubit:„Nu mai sunt într-o relație, dar Michael…/ EXCLUSIV

Citește și: Elwira Petre a împlinit 40 de ani! Mesajul emoționant transmis de Mihai:’Am avut cel mai frumos…’

Citește și: Ce relație are Andreea Berecleanu cu cei doi copii, Eva și Petru:„De multe ori le-am spus NU și le-am explicat de ce/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a aflat Andreea Mantea că este înșelată:„I-am prins în fapt

Mihai Bobonete a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu

Mihai Bobonete a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu. Mihai Bobonete a povestit faptul că, la un moment dat, a fost confundat cu unul dintre copiii lui Ion Dolănescu și blamat pentru lucrurile pe care le face acesta la TV. Discuția a fost purtată cu o doamnă, după după o filmare, la OMV-ul de pe Valea Oltului.

„Eram fără mustață, după o filmare, la OMV-ul de pe Valea Oltului. Aveam un spectacol la Sibiu. Doamna de la casă se uită așa, lung, la mine și-mi zice: „Să știți că apreciez foarte mult ceea ce faceți. Aveți spectacol? Dacă nu vă deranjează, aș vrea să vă dau un sfat!' Clar, am zis că da. „E urât ce faceți la Măruță (n.red – emisiunea lui Cătălin Măruță) cu fratele dumneavoastră, mai ales în amintirea tatălui dumneavoastră. E urât după moartea lui să vă certați!', mi-a spus', a început actorul povestea.

Mihai Bobonete a intrat în rolul personajului despre care femeia vorbea și a făcut o glumă nevinovată, deși nu știa despre ce scandal este vorba. Atunci, doamna i-a mai ținut o predică, apoi s-a îndepărtat de cunoscutul comediant.

„Mă uit eu la ea, ea la mine, mă gândeam că am plecat de două ore de acasă, când să moară tata, iar frate-miu să apuce să mai meargă și la emisiuni să se certe. Am avut nerușinarea să nu-i spun cine sunt! „Doamnă, să știți că mai mult e vina lui!', i-am zis. Am simțit-o clar, ținea cu celălalt, nu cu mine. „Să știți că domnul Dolănescu s-ar răsuci în mormânt dacă ar vedea ce se întâmplă, asta vă mai zic!', mi-a mai spus și a plecat. Femeia m-a confundat cu unul dintre copiii lui Dolănescu, am intrat și eu pe net, am văzut că era un întreg scandal cu copiii lui Dolănescu', a continuat el în cadrul podcastului pe care îl moderează.

Un alt episod amuzant

O altă scenă amuzantă a avut loc, de această dată, la metrou. Actorul se afla cu soția sa la una dintre stații când un băiat în trening, mic de înălțime, vorbea cu partenera sa despre celebrul comediant.

„Făăă!', aud din spatele meu. Îi zic soției că mă întorc, ea nu era convinsă că pentru mine era situația, i-am zis: „Crede-mă că pe mine m-a strigat'. S-a mai auzit o dată „Făăă', când colo, unul mic, cu trening, i se adresează femeii de lângă el: „Făăă, ăsta nu-i ăla?'. Apoi a venit lângă mine. „Băi, nu ești tu ăla?'. „Da, eu sunt!', i-am răspuns. „El e fă! Bravo, mă!', a mai zis, atât, apoi a plecat. Omu nu știa numele, dar știa că m-a văzut la televizor. Cei mai mulți mă știu din Las Fierbinți, mă iau: „Ce faci, bă, Bobiță?'. De la stand up sau de la Românii au talent, mă iau cu „domnu Mihai' sau „Bobo', a mai povestit el.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton