Mihai Albu are o nouă iubită: „Aș putea să mă recăsătoresc”

 Lăstun Ana Maria
.

După un divorț neașteptat de Iulia Albu, designer-ul Mihai Albu are o nouă iubită. În cadrul aceluiași interviu, bărbatul a mărturisit că nu exclude ideea unei noi căsnicii, în ciuda vârstei pe care o are, dar nici nu se grăbește să facă pasul cel mare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihai Albu a făcut cel mai așteptat anunț: are o nouă iubită. După ce a dus numeroase războaie mediatice cu Iulia Albu, fosta sa soție, iată că designer-ul Mihai Albu iubește din nou și a realizat câteva declarații despre iubita sa, chiar dacă, în mod normal, este o persoană foarte discretă. Da, designer-ul și partenera lui au o relație serioasă, dar nu se grăbesc să ia decizii mari.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Iulia și Mihai Albu au divorțat: „Am păstrat numele Albu ca să…'

Citește și: Scandalul dintre Iulia și Mihai Albu se mută la Tribunal: se ceartă pe copil, la 7 ani de la divorț

Citește și: Iulia Albu, acuzații grave la adresa lui Mihai Albu. Cum și-a pus fiica în pericol, de Revelion: „Nimeni nu a purtat mască”

Citește și: Ce frumoasă e Mikaela, fiica Iuliei și a lui Mihai Albu, la 11 ani. Ce replică i-a dat vedeta fostului soț care o acuză că nu-l lasă să-și vadă copilul

Mihai Albu a spus, despre relația cu noua sa iubită, că lasă lucrurile să decurgă de la sine, dar nu exclude ideea unei căsătorii. Este mult mai prudent ca în trecut, aspect care se datorează maturității dobândite de-a lungul timpului, așa că nu se grăbește să facă pasul cel mare. Mihai Albu ar merge la alter cu femeia care i-a devenit iubită, dar își dorește să o cunoască mai bine, înainte de a face acest lucru.

mihai-albu-noua-iubita-1mihai-albu-noua-iubita-1

Mihai Albu, primele declarații despre noua iubită

„Dacă se găsește persoana potrivită, aș putea să mă recăsătoresc.Am pe cineva în viața mea. La vârsta mea, eu fac 59 de ani, sunt mai cu băgare de seamă, nu cum am fost în trecut.Trebuie să știi dinainte dacă este iubitoare de înaripate. Dacă îmi vine cu găina acasă? Toată lumea a râs de mine, în ce situație ajunsesem eu', a declarat Mihai Albu, despre iubită, în cadrul emisiunii La Măruță.

După o lungă perioadă de scandaluri cu Iulia Albu, iată că în viața designer-ului Mihai Albu s-a așternut liniștea. Alături, la orice pas, îi este chiar fetița pe care o are împreună cu excentricul critic de modă. Se pare că Mikaela nu este doar confidenta tatălui său, ci și ajutorul de nădejde al lui Mihai Albu, în crearea noilor modele de pantofi.

Mihai Albu: „Eu m-am respectat mai mult decât m-au respectat alții'

De altfel, Mihai Albu nu a vorbit doar despre noua sa iubită, ci și despre viața profesională. Se pare că bărbatul a primit mai multe propuneri de a pleca în străinătate, dar a ales să rămână în țară, unde a reușit să își creeze un renume.

„Au fost propuneri să plec din România să lucrez, dar eu am vrut să ies în față cu numele meu, nu sub cineva. Eu m-am respectat mai mult decât m-au respectat alții.

Fiica mea se implică în creațiile mele, îmi spune ce anume nu îi place, alege culorile, am ținut cont de două ori de sfaturile ei și a avut dreptate. Am abordat segmentul de încălțăminte ciudată întotdeauna, mie îmi place, e ceva ce mă reprezintă, prețurile pot crește în funcție de complexitate', a mai adăugat Mihai Albu, în emisiunea citată anterior.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton