Mihai Albu o ironizează pe Iulia Albu, concurentă America Express 2024: "Un show pentru cei care nu au serviciu"

 Dumba Gabriela
.

Mihai Albu nu a ratat ocazia de a o ironiza pe fosta soție, după ce Iulia Albu și-a anunțat participarea la America Express 2024. Designerul de pantofi susține că și el a primit invitația de a fi concurent la America Express, dar nu-și permite să lipsească atât de mult de acasă pentru că trebuie să aibă grijă de afaceri.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Iulia Albu merge la America Express 2024 împreună cu iubitul ei, asumându-și astfel că poate lipsi chiar si 10 săptămâni de acasă, în situația fericită în care ajunge până în finala competiției de la Antena 1. Mihai Albu comentat decizia fostei soții de a pleca într-o astfel de aventură pentru că îl interesează cu cine va acea grijă de fiica lor cât timp Iulia va lipsi de acasă.

34543454

Mihai Albu a comentat plecarea Iuliei Albu la America Express 2024

Mihai Albu nu știe exact ce se va întâmpla cu fiica lui și a Iuliei Albu, Mikaela, pe parcursul filmărilor pentru America Express.

„Nu s-a stabilit (n.r.: unde va rămâne Mikaela în timp ce Iulia Albu va fi la America Express). Probabil că va sta și la mine, nu, nu m-a contactat. Eu am vorbit cu fetița. Mi-a zis că o să vină și pe la mine, cam așa ceva.

Probabil că va sta la bunici (n.r.: la părinții Iuliei), așa cred. Probabil are un program deja stabilit. Mama ei nu este inconștientă să o lase singură', a declarat Mihai Albu, pentru FANATIK.

Mihai Albu evită să dea un verdict în privința evoluției Iuliei Albu la America Express.

„Nu, nu o cunosc, nu pot să-mi dau cu părerea. Eu nu am urmărit niciodată. Nu prea știu despre ce e vorba. Are suport, pleacă cu iubitul ei, probabil că așa, în familie, o să se descurce foarte bine', a zis Mihai Albu despre cum crede că va face față Iulia provocării America Express.

Citește și: Cele nouă echipe care participă la America Express 2024. Cuplurile Giulia – Vlad Huidu și Cleopatra Stratan – Edward Sanda sunt printre concurenți

Citește și:Romică Țociu și fiica sa, Daria, participă la America Express 2024. Ce nume se mai află pe lista concurenților

Citește și:Reacția lui Mihai Albu după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express cu iubitul: „Dacă fiica mea va rămâne singură…'

De ce a refuzat Mihai Albu să meargă la America Express

Acesta a continuat spunând că și lui i s-a propus să participe într-un reality-show, însă el nu are timp pentru așa ceva.

„Mi s-a propus să particip, dar nu am acceptat.  Eu mă ocup cu ceva, am serviciu. Eu nu pot lipsi așa, la nesfârșit. Ăsta e un show probabil pentru aceia care nu au serviciu și au un program lejer. Au un program extraordinar de flexibil.

Eu nu am un așa un program. Cei care se ocupă… Nu vreau să fiu malițios. Cumva e o continuare a influencing-ului, a activității lor. Nu cred că la un asemenea show poate să participe cineva care are serviciu, care are o ocupație permanentă', a mai spus Mihai Albu despre America Express.

Iulia Albu merge la America Express 2024 cu iubitul ei

Iulia Albu și Mihai Alexandru, iubitul ei, se numără printre cele 9 echipe care vor merge la America Express-Drumul Soarelui.

„Este oficial America Express începe acum! El este Mike și, chiar dacă imi cântă la vioară, nu întotdeauna îmi cântă și în strună. My Partner în craziness and life. Nu sunteți pregătiti pentru ce urmează', a fost mesajul postat de Iulia Albu pe rețelele de socializare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton