"Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot". Prin ce a trecut Mihaela Tatu acum 11 ani, când a avut fibrom uterin

 Dumba Gabriela
.

În urmă cu 11 ani, Mihaela Tatu a trecut prin momente extrem de grele, atunci când a aflat că are fibrom uterin, o tumoră ginecologică benignă. Fosta moderatoare a emisiunii „De 3 X femeie” a dezvăluit prin ce a trecut atunci, cât de greu i-a fost emoțional, dar și fizic pentru că a suferit o operație grea, ce a durat șase ore.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Tatu a fost șocată atunci când a aflat că are fibrom uterin, la 48 de ani. Însă, a dezvăluit recent că în familia ei au existat antecedente ale afecțiunii, dar nu a știut despre ele, deoarece subiectele legate de intimitatea unei femei erau tabu în discuțiile cu mama ei.

am-facut-cunostinta-cu-toti-demonii-din-mine-mihaela-tatu-despre-iesirea-din-televiziune-a-fost-cumplita-eu-imi-cunosc-valoarea-_51377000am-facut-cunostinta-cu-toti-demonii-din-mine-mihaela-tatu-despre-iesirea-din-televiziune-a-fost-cumplita-eu-imi-cunosc-valoarea-_51377000

Cum a aflat Mihaela Tatu că are fibrom uterin

Mihaela Tatu a povestit, pentru tabu.ro, cum a aflat că are fibrom uterin și cum a reușit să treacă peste acea perioadă grea, după ce a suferit și o operație de 6 ore.

Chiar dacă au existat antecedente în familia mea, eu nu am avut cunoștință despre ele. Dar mi-aș fi dat seama. Tot ce era legat de subiectul femeia cu părțile ei intime' a fost tabu chiar în discuțiile cu mama mea. Reproducere, metode contraceptive, avort, sarcină, menstră, dureri, act sexual, toate aceste cuvinte nu intrau în sfera de discuție dintre mine și mama mea„, a povestit Mihaela Tatu.

Simptomele au început să apară la vârsta de 48 de ani și deveniseră din ce în ce mai greu de suportat.

Perioada de menstră era tot mai greu de suportat. Retenție mare de apă, balonări, sângerări foarte abundente și pe o perioadă tot mai lungă, mă concentram din ce în ce mai greu, aveam o stare de oboseală permanentă, anemie și o mărire și întărire neobișnuită a abdomenului.

Și le făceam față cu dificultate, mai ales când aveam emisiunile, fie ele în direct sau înregistrate. Toate aceste stări de disconfort mă scoteau din circuit pe o perioadă destul de lungă…Ce mai, nu eram bine și nici nu puteam să le spun telespectatorilor că astăzi nu pot să țin bine emisiunea pentru că mă doare burta.', a mai dezvăluit Mihaela Tatu.

Medicii i-au descoperit un fibrom cu o mărime de 11 cm. La primul consult, vedeta s-a speriat când medicul i-a recomandat histerectomia totală.

Citește și:Oana Zăvoranu a recunoscut că l-a bătut pe Cove, crezând că o înșală: „Știi ce afurisit e ăsta' / Cei doi au fost împreună acum 20 ani

Citește și:Andreea Bălan a încălcat din nou regulamentul de la America Express. Irina Fodor a răbufnit: „Vor exista pedepse mari’

Citește și:Alexandru Pițurcă a scăpat de controlul judiciar. Fiul lui Victor Pițurcă este acuzat de cumpărare de influență în dosarul achiziționării de măști neconforme

Mihaela Tatu a suferit o operație complicată pentru extirparea fibromului uterin

„Am intrat în panică. Medicul care mi-a descoperit tumora mi-a spus să scot tot. Pentru că oricum eram la o vârstă… și oricum nu mai voiam să mai fac copii. Și oricum aș fi intrat la menopauză', spune acum Mihaela Tatu.

Dar prezentatoarea a mai consultat și alți medici și, într-un final, a fost supusă unei operații în care i-a fost înlăturat doar fibromul, nu întregul aparat reproducător.

„Am stat internată 4 nopți și 5 zile…parcă. Operația a durat foarte mult, vreo 6 ore,  dar fără niciun fel de complicații. Sunt o fire robustă. Mi-am luat o pauză mai lungă de la serviciu ca să fiu sigură că totul se desfășoară fără grabă și temeinic. Mi-a fost mai greu emoțional în luna în care am așteptat rezultatul de la biopsie.', a mai spus ea.

Mihaela Tatu a mai avut și alte probleme grave de sănătate

Un alt moment greu din viața Mihaelei Tatu a fost și operația la genunchi, după o ruptură de menisc.

„În momentul ăla s-a prăbușit lumea. De atunci nu am mai făcut nimic din ceea ce făceam. Eu aveam nevoie de adrenalină, din două în două zile mergeam la înot, la echitație, mergeam la masaj. Nu am mai putut face nimic', a povestit Mihaela Tatu, anul trecut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Vedeta spune că din cauza faptului că a suferit acest accident și a urmărilor lui, a suferit foarte mult, ceea ce a condus la o depresie.

„Am intrat în depresie după acest episod. Toți spuneau că va trece și voi putea reveni.Spuneau -lasa ca o sa faci din nou- Nu! Nu am mai putut', a adăugat ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton