Mihaela Rădulescu – Primele fotografii cu noua ei casă

 Florentina Liutic
.

În această vară, Mihaela Rădulescu şi-a schimbat casa, vedeta mutându-se din apartamentul în care a locuit în ultimii ani într-o casă, aşa cum visase. Oraşul a rămas acelaşi: Monte Carlo, unde diva trăieşte de cand a divortat de Elan.

 

Dupa noua ani de stat la bloc, ma mut la casa. Tot in zona, dar voi avea ceea ce mi-am dorit o viata – gradina mea, cu vedere… la mare şi la munte!”, anunta Mihaela la inceputul verii.

 

Ultimele luni au fost extrem de pline pentru Mihaela, care şi-a împărţit timpul între proiecte, copil, iubit, vacanţe şi amenajarea noii locuinţe.

 

Aceasta este acum gata, Mihaela s-a mutat aici împreună cu Ayan şi a dezvăluit primele fotografii.

 

„Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem…' a scris Mihaela Radulescu pe pagina sa de Facebook.

 

Mihaela RadulescuMihaela Radulescu

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton