Mihaela Rădulescu - Mesaj inspiraţional pentru toate femeile

 Florentina Liutic
.

Mihaela Rădulescu este recunoscută pentru felul tranşant în care abordează diverse subiecte, vedeta spunând întotdeauna ceea ce gândeşte, chiar dacă riscă să supere uneori.

 

Mihaela Radulescu

 

Ea a scris acum pe Facebook un mesaj inspiraţional pentru toate femeile, prin care le îndeamnă să-şi urmeze visurile, să aibă încredere în ele, sa îşi faca viaţa frumoasa şi să iubească.

 

Atât în viaţa profesionala, cât şi în cea personală, Mihaela Radulescu este una dintre aceste femei care a refuzat întotdeauna convenţiile, nu a uitat niciodată de ea însăşi, menţinându-se în formă, căutând să evoluze, iubind provocările.

 

„Nu vreau capot, ci costum de baie sau PORTJARTIER, nu vreau basma, ci mă simt minunat cu casca de RALIU, nu vreau să împletesc niște ciorapi, ci să sar de la 3.600 de metri., spunea Mihaela într-un interviu pentru Viva!

,

Mihaela Radulescu revine acum asupra acestui subiect, dându-le de gândit tuturor celor care vor să o asculte. Iata mesajul vedetei:

 

„N-am sa renunt la a vorbi despre puterea unei femei care are totala incredere in ea, care stie ce vrea, care isi face viata frumoasa in primul rand prin a fi un om bun… N-am sa ma aliniez niciodata in randul femeilor care-si omoara visele si nici in randul celor care au uitat cine sunt, ce forta grozava au in ele insele si din cate motive pot fi iubite si respectate. Am sa fac mereu o plecaciune in fata femeilor care-si adora barbatul iubit, care stiu sa-l faca fericit, care stiu sa-si creasca frumos copiii, care au pasiuni si planuri la orice varsta, care stiu ca viata e frumoasa chiar si cand au necazuri sau dureri…
Cu iubire si bunatate, cu incredere in tine si cu vointa, cu disciplina de viata si drag de bucurie, totul e posibil…'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton