Mihaela Geoană, petrecere de lux la 60 de ani. Și Andreea Esca a participat la marele eveniment

 Dumitrache Laura
.

Mihaela Geoană a împlinit 60 de ani pe 26 februarie, iar cu această ocazie a organizat o petrecere la un restaurant de lux din București. Soția lui Mircea Geoană a avut alături familia și prietenii, iar printre invitați s-a numărat și Andreea Esca. Prezentatoare de știri a postat pe rețelele de socializare câteva imagini de la marele eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Geoană, petrecere de lux la 60 de ani. Mihaela Geoană a schimbat prefixul pe 26 februarie. Soția lui Mircea Geoană a împlinit 60 de ani, motiv pentru care a organizat o petrecere de lux. Alături de ea au fost soțul și copiii, dar și cei mai apropiați prieteni. Deși luna trecută a fost ziua ei, Mihaela Geoană și-a sărbătorit ziua de naștere abia acum.

mihaela geoanamihaela geoana

Soția lui Mircea Geoană arată foarte bine la 60 de ani și are mereu grijă la felul cum se întreține. Seara trecută, Mihaela Geoană s-a distrat alături de familie și prieteni, la petrecere organizată de ziua ei de naștere. Andreea Esca și Camelia Șucu s-au aflat printre invitați.

Citește și: Mihaela Geoană, dezvăluiri despre viața de familie, în contextul războiului: „Mircea lipsește mult de acasă”

Citește și:Mihaela Geoană: 'Mircea a împlinit un an și trei luni, că număr și zilele, de când a ieșit din politică'

Citește și:Vlad Gherman își dorește să devină tată pentru prima oară. Ce spune Oana Moșneagu, iubita actorului: „Suntem…”

Citește și:Ce cadou i-a făcut Niculina Stoican lui Nicolae Botgros. Artista l-a luat total prin surprindere: „Am crezut că mă lasă picioarele de emoție, mai ales când am văzut reacția lui' / EXCLUSIV

Mihaela Geoană a dat o petrecere de lux, la 60 de ani

Mihaela Geoană a împlinit vârsta de 60 de ani pe 26 februarie, dar abia acum și-a sărbătorit ziua de naștere. Sâmbătă seara, soția lui Mircea Geoană a organizat o petrecere de lux la un restaurant din București. Alături de ea au fost familia și prietenii apropiați, printre care Andreea Esca și Camelia Șucu, fosta soție a lui Dan Șucu.

Mihaela Geoană s-a distrat alături de cei dragi, iar imaginile de la petrecere au fost publicate de Andreea Esca, pe Instagram. Petrecerea a avut o tematică, și anume salsa, iar invitații au încins ringul de dans. Mihaela Geoană a fost extrem de fericită alături de soțul și copiii săi. Fostul politician apare într-o imagine în timp ce se distrează alături de fiica lui. Petrecerea a durat până dimineața.

Mihaela Geoană: „Este o viață de familie normală”

În urmă cu ceva timp, Mihaela Geoană a vorbit despre familia ei, declarând că ei au o viață normală. Aceasta a declarat că Mircea Geoană știe să lase problemele de la serviciu deoparte atunci când ajunge acasă.

Cred că este o viață de familie normală, o viață de familie pe care o trăiesc oamenii în general, fără deosebire, mai ales că Mircea are obiceiul de a lăsa problemele de serviciu la serviciu.

Acasă, în mediul nostru intim, avem prieteni cu care ieșim, mergem la aniversări, avem evenimentele noastre de familie, de multe ori sunt în patru. Am fost foarte apropiați de părinți, acum doar de tatăl meu, cel care a rămas. De altfel, ținem o legătură strânsă și cu fratele meu.Nu cred că este o foarte mare diferență, cu excepția faptului că Mircea lipsește mult de acasă, iar asta pentru că, uneori, călătorește sau când e vorba să se dedice serviciului.Însă, așa cum spuneam, un lucru important și pozitiv în viața noastră este capacitatea lui de a lăsa problemele de la serviciu la serviciu„, spunea Mihaela Geoană, pentru click.ro.

Fiica Mihaelei Geoană se va căsători la Veneția

Ana Geoană este fiica lui Mircea si a Mihaelei Geoană. Tânăra s-a logodit cu iubitul ei, Garrett, iar în curând cei doi vor face nunta la Veneția. Fiica fostului politician a vorbit despre marele eveniment și este nerăbdătoare să își unească destinele cu bărbatul iubit.

Am ales Veneția, pentru că Italia are un loc special în inima noastră. A fost primul loc în care am mers într-o vacanță cu ambele familii. După logodna de acasă, am vrut să găsim un loc frumos și accesibil pentru invitații noștri din America, România și restul Europei. Veneția este destinația visurilor noastre. Părinții lui Garrett sunt foarte entuziasmați și ei de această alegere și deja au început să se gândească și cum să fie nunta', a declarat fiica lui Mircea Geoană.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton