Mihaela Buzărnescu a fost abuzată în relația cu Marco Dulca: „Am acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui”

 Martin Lorena
.

Mihaela Buzărnescu a fost abuzată mental în relația cu Marco Dulca. Mihaela Buzărnescu este una dintre cele mai admirate jucătoare de tenis din România. Aceasta a avut o relație cu Marco Dulca, fotbalistul Chindiei, timp de șase luni. Cei doi nu au vorbit oficial despre despărțire, însă ambii și-au șters pozele de cuplu de pe rețelele de socializare. Ba mai mult, tenismena a postat un mesaj care face referire directă la timpul petrecut în compania fotbalistului.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au format un cuplu destul de discret atât în spațiul public, cât și pe rețelele de socializare. Timp de șase luni, fiecare dintre ei a postat fotografii de cuplu pe Instagram, însă recent acestea au dispărut. Mai mult decât atât, jucătoarea de tenis a postat un mesaj care face trimitere la timpul petrecut alături de mijlocașul de la Chindia Târgoviște!

Mihaela-Buzarnescu-1Mihaela-Buzarnescu-1

Aceasta a postat un mesaj pe Instagram în care a recunoscut că ultimele șase luni au fost dificile atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Cu atât mai mult, Mihaela ar fi fost supusă unor abuzuri mentale din partea fostului său iubit.

Citește și: Tenismena Mihaela Buzărnescu, ameninţată cu moartea în timpul unui turneu

Citește și: Ce regim alimentar urmează Mihaela Buzărnescu

Citește și: Cătălin Botezatu, despre ținutele purtate de Simona Halep și Toni Iuruc la cununia civilă

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa lui CRBL de la Survivor:”Cel mai profitor”

Mihaela Buzărnescu a fost abuzată mental în relația cu Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu a făcut o postare publică pe Instagram în cadrul căreia a vorbit despre ultimele șase luni din viața ei. Se pare că sportiva a trecut prin clipe grele atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Dacă accidentarea i-a cauzat dureri fizice, relația cu Marco Dulca i-a lăsat răni pe suflet!

„Aceste ultime 6 luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou. În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, rănile, acuzațiile produse de imaginația lui', a scris ea pe Instagram.

Jucătoarea de tenis susține că a fost abuzată mental în perioada în care a format un cuplu cu Marco Dulca. Cu toate acestea, ea continuă să își păstreze zâmbetul pe buze, fiind conștientă că aceste evenimente nefericite o vor ajuta pe viitor.

„Ce abuz mental! Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment', a mai spus ea.

Primul mesaj postat de Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca

Mihaela Buzărnescu și Marco Dulca au decis să pună punct relației de dragoste! Momentan, niciunul dintre ei nu a vorbit public despre această situație, însă ambii sportivi au șters imaginile de cuplu de pe rețelele de socializare. Mihaela a ținut să transmită și un mesaj, care face trimitere către fosta experiență amoroasă.

„Învață din trecut pentru a construi un viitor mai bun! Fii puternică și concentrată!', a scris ea pe Twitter.

S-au afișat împreună pe rețelele de socializare

Deși nu se cunoșteau de foarte mult timp, iar între ei există o diferență de vârstă de 11 ani, jucătoarea de tenis și cu Marco Dulca au format un cuplu. Aceștia nu au vorbit niciodată public despre relația lor, însă au postat mai multe fotografii împreună. În plus, un prieten comun a oferit o declarație referitoare la foștii iubiți.

„Marco și Mihaela Buzărnescu se înțeleg foarte bine, au grijă unul de altul', a spus Cristi Dulca pentru GSP.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton