Micutzu, noi declarații despre scandalul în care s-a bătut cu alt bărbat: „ Am văzut negru și am reacționat”

 Lăstun Ana Maria
.

Micutzu a fost împlicat într-un scandal de proporții în urmă cu doar câteva zile, când el și un alt bărbat s-au bătut pe Calea Victoriei. Actorul a povestit cu lux de amănunte ce s-a întâmplat, de fapt, între el și cel care l-a înjurat o bună bucată de timp, fără motiv.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Micutzu a decis să vorbească despre cel mai nou scandal din showbiz-ul autohton, mai ales că este direct implicat. După ce a citit o serie de știri false, comediantul a realizat o filmare în cadrul căreia scoate la iveală toate detaliile despre bătaia de pe Calea Victoriei care a avut loc în urmă cu puțin timp.

Citește și: Margherita de la Clejani, apariție surpriză în scandalul lui Micutzu! Ce legătură are cu bătaia

Citește și: Horia Brenciu, despre relația cu Mihaela Rădulescu: „E prima oară când ne înțelegem'

Citește și: Micutzu, ridicat de Poliție după un scandal uriaș, la o terasă din București: „Un tip a agresat-o pe logodnica mea”

Citește și: Cum gestionează Dan Badea momentele tensionate în familie: „Noi facem parte dintre cei care…”/ EXCLUSIV

Astfel, Micutzu mărturisește că tot acest scandal a pornit de la un bărbat care a început să îl înjure din senin și care, ulterior, a recurs și la alte gesturi. Potrivit spuselor sale, cearta s-a transformat în scandal abia când bărbatul cu pricina a agresat-o și scuipat-o pe partenera de viață a lui Micutzu. Actorul a decis să meargă la secție, unde a depus plângere împotriva agresorului.

micutzu-declaratii-scandal-1micutzu-declaratii-scandal-1

Micutzu- toate detaliile despre bătaia de pe Calea Victoriei

„Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani.

Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă. Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult.

Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere. Nu am mai putut să înghit toate c***turile astea. Dacă nu îți place ceva, spune-o în mod civilizat.

În momentul în care îmi înjuri familia, pe Internet, îți pot da block. Sunt ani întregi de când se întâmplă asta. În mine s-au strâns niște frustrări. Într-adevăr, s-a pus un punct în seara de duminică.

Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea', a declarat Micutzu, în cadrul unui vlog.

Micutzu, implicat într-un scandal care a continuat de față cu poliția

Mai mult decât atât, scandalul a luat amploare și în momentul în care prietenul lui Micutzu a aruncat cu o pungă în geamurile vitrinei localului bărbatului, pungă în care se afla o sticlă. După ce vitrinele s-au spart, bărbații au devenit și mai agresivi și au scuipat-o pe Dumitrița, prietena lui Micutzu.

Potrivit spuselor sale, comediantul nu își dorea să se ajungă aici, ci voia să poarte o discuție cu bărbatul care a început cearta. Acesta a împărțit pumni în stânga și în dreapta, l-a agresat pe piretenul lui Micutzu și așa s-a ajuns la un scandal monstru și de față cu oamenii legii, pentru că agresorii au continuat să le adreseze cuvinte dure lui Micutzu, Dumitriței și prietenului lor.

'De la masă un băiat s-a ridicat și s-a pus în fața mea într-un mod total agresiv, eu n-am reacționat agresiv, dar el o împinge pe iubita mea, eu i-am spus că dacă mai pui mâna pe ea, băiatul înainte să ia mâna și să o împingă îi dă o flegmă pe mână, am văzut negru și am reacționat', a mai declarat Micutzu, pe vlogul său.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton