Michelle Obama are un secret de stil bine păzit! Este un fashion icon, dar poartă același accesoriu de zeci de ani, indiferent de ținută!

 Oana Pantazi
.

Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Americii, este una dintre cele mai admirate femei ale lumii, inclusiv din punct de vedere vestimentar. Iată care este accesoriul de care soția lui Barack Obama nu se desparte niciodată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite, a cunoscut o schimbare spectaculoasă. Stilul ei s-a transformat de la clasic și modest la îndrăzneț și sexy, aceasta devenind un adevărat trendsetter.

Citește și: Claudiu Istodor, adevărul despre relația cu Maia Morgenstern. Cum se înțeleg, în realitate, după divorț:”Relația e puțin deosebită, aș numi-o mai crudă” / INTERVIU

Michelle Obama nu se desparte de cerceii ei

Chiar și când a trecut de la rochiile simple la outfiturile la care a asortat cizme Balenciaga lungi, de culoare aurie, soția fostului președinte American nu a renunțat la accesoriile care, de-a lungul timpului au devenit un adevărat trademark.

Fie că a participat la dineuri, discursuri, vizite de stat sau s-a aflat în vacanță, alături de familie, Michelle a purtat același accesoriu și arareori face excepții. Este vorba despre o perche de cercei rotunzi, la ei numiți hoops, iar la noi tortițe, unii dintre cei mai apreciați de către femeile din lumea întragă.

Citește și: Andreea Bălan, primele declarații despre procesul cu George Burcea: „Actele sunt depuse cu cererea de custodie exclusivă. Fetele au nevoie…”/ EXCLUSIV

Fashion influencer

La sfârșitul lui 2018, aflată în turneul de prezentare a cărții sale, „Becoming', Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse, apariția sa lăsând asistența cu gura căscată.

Michelle Obama a fost întotdeauna foarte admirată pentru stilul său vestimentar, însă până atunci nu a îndrăznit niciodată atât de mult, după cum singură a recunoscut, condiționată fiind de statutul de Primă Doamnă a Statelor Unite.

Citește și: Dosar penal pentru Margherita de la Clejani, după imaginile cu maimuța bătută

Iată însă că, la lansarea cărții sale, a făcut să se vorbească despre ea mai mult ca niciodată, în momentul în care a apărut la Barcalys Center, în New York, unde era așteptată de Sarah Jessica Parker, pentru a-și prezenta cartea, Becoming’.

Michelle-Obama-cerceiMichelle-Obama-cercei

Fosta Primă Doamnă a Americii a venit îmbrăcată cu o rochie aurie lungă, dar crăpată adânc în față, și o pereche de cizme stiletto aurii, ambele Balenciaga, care au făcut auditoriul să-și piardă răsuflarea. Paradoxal, look-ul lui Michelle a detronat-o pe loc pe faimoasa Sarah Jessica Parker – asociată până la confuzie cu personajul sau din Totul despre sex, style icon-ul Carrie Bradshaw.

Cizmele până la coapse, cea mai îndrăzneață alegere

Apoi, i-a spus lui Sarah Jessica Parker că,  în calitate de Primă Doamnă, a ajuns să realizeze că moda are un sens’ Michelle Obama a făcut furori într-o pereche de cizme Balenciaga până la coapse și că și-a dat seama că hainele pe care le purta făceau o declarație.

Citește și: Roata s-a întors! În timp ce Răzvan Simion suferă după despărțiea de Lidia Buble, Diana e fericită alături de noul iubit

În perioada în care a Fost la Casa Albă, Michelle obișnuia să mixeze outfituri de designer cu haine mai accesibile, cum ar fi Gap și J Crew. Pentru alegerea ținutelor din turneul de promovare a cărții sale vinovată’ este cea care i-a fost stilistă și la Casă Albă, Meredith Koop, care de data aceasta a făcut o alegere îndrăzneață. Dat fiind că imaginea s-a viralizat, cizmele aurii până la coapse s-au dovedit o bună alegere, și nu doar vestimentară, ci și de marketing!

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton