Michelle Obama dezvăluire neașteptată. Fetele sale au fost concepute prin inseminare artificială

 Stamen Diana
.

Fosta prima doamnă a Statelor Unite ale Americii a făcut dezvăluiri neașteptate în cartea sa pe care urmează să o lanseze pe 13 noiembrie. Michelle Obama a dezvăluit că fetele sale au fost concepute prin inseminare artificială, dar și că a avut probleme în căsnicia cu Barack Obama.

În urmă cu 20 ani, Michelle Obama a suferit un avort spontan, iar atunci s-a simțit singură și pierdută după cum chiar ea declară. Fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii face aceaste dezvăluiri în autobiografia sa, „Povestea mea/ Becoming”, programată pentru lansare la nivel mondial pe 13 noiembrie.

Mai mult, soția lui Barack Obama a dezvăluit că cele două fetele ale sale, Sasha, în vârstă de 17 ani, şi Malia, în vârstă de 20 de ani, au fost concepute prin inseminare artificială, potrivit BBC News.

„Am simţit totul ca pe un eşec pentru că nu ştiam cât de dese sunt avorturile spontane pentru că nu suntem obişnuiţi să vorbim despre ele deschis. Suferim în tăcere, gândindu-ne că noi suntem de vină. Este important să se vobească cu mamele tinere despre faptul că au loc avorturi spontane, a declarat Michelle Obama.

Michelle și Barack Obama au făcut terapie de cuplu

În cartea sa, Michelle Obama a mai vorbit și despre problemele în căsnicie pe care le-a avut cu Barack Obama. Se pare că cei doi au făcut chiar și terapie de cuplu pentru a putea trece peste neînțelegerile care existau între ei.

„Pentru noi, consilierea cu privire la căsătorie a fost una dintre metodele prin care am învăţat să vorbim despre disensiunile noastre. Cunosc prea multe cupluri tinere care se confruntă cu dificultăţi şi cred cumva că e ceva greşit cu ele. Iar eu vreau să ştie că Michelle şi Barack Obama, care au o căsnicie fenomenală şi se iubesc unul pe celălalt, lucrează la căsătoria lor. Şi primim ajutor în căsătoria noastră, atunci când avem nevoie, a adăugat fosta Primă Doamnă.

De asemenea, Michelle Obama mai povesteşte, în carte, seara de vară în care s-a îndrăgostit, la Chicago, de Barack Obama: „Imediat ce mi-am dat voie să simt ceva pentru Barack sentimentele au năvălit – o explozie de dorinţă, recunoştinţă, împlinire, uimire.'

Familia Obama

Familia Obama

Citește și: Malia Obama, sexy la brațul iubitului. Cine este curajosul care s-a încurcat cu fiica fostului președinte SUA

Citește și: Michelle, declaraţie emoţionantă de dragoste pentru Barack Obama de Ziua Îndrăgostiţilor

FOTO: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton