Michelle Obama are un look nou. Soția lui Barack Obama arată spectaculos la 58 de ani

 Dumitrache Laura
.

Michelle Obama a reușit să surprindă pe toată lumea. La 58 de ani, soția lui Barack Obama a adoptat un nou look extrem de atrăgător. Aceasta a participat la o conferință alături de actorul Tyler Perry, iar fanii au fost încântați când au văzut noua schimbare de look a acesteia. Fosta Prima Doamnă a Americii arată senzațional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Soția lui Barack Obama este o prezență absolut incredibilă atunci când își face apariția în public. Michelle a reușit să-și surprindă fanii, după ce a trecut printr-o transformare surprinzătoare. La 58 de ani, fosta Prima Doamnă a Americii și-a schimbat look-ul și poate fi confundată cu ușurință cu una dintre fiicele sale.

michelle obamamichelle obama

Michelle Obama a devenit un adevărat simbol al eleganței, iar stilul său vestimentar a fost întotdeauna un exemplu pentru femei. Soția lui Barack Obama și-a făcut mereu apariția purtând ținute elegante și de bun gust. De această dată, Michelle a surprins plăcut pe toată lumea.

Citește și: Barack Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Michelle Obama cu ocazia aniversării a 25 de ani de mariaj

Citește și:Ce notă a primit Michelle Obama de la chirurgul estetician Adina Alberts

Citește și:Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu:”Evenimentul va fi…”

Citește și:Carmen Harra reacționează după declarațiile făcute de mama lui Theo Rose:'Eu nu vorbesc fără să știu. Ei nu sunt suflete pereche'

Michelle Obama are un look nou

Michelle Obama este una dintre cele mai apreciate femei din întreaga lume. Soția fostului președinte al SUA, Barack Obama este un adevărat exemplu pentru multe femei. Recent, aceasta a trecut printr-o transformare de look incredibilă. Michelle Obama a participat la o conferință alături de actorul Tyler Perry și a surprins cu noul său look. Soția lui Obama și-a făcut apariția purtând codițe afro, iar vestimentația sa i-a făcut pe admiratorii săi să-și pună semne de întrebare.

Michelle este cunoscută pentru stilul său vestimentar elegant, dar acum a preferat un crop top și o jachetă în mai multe culori. La această ținută a asortat o pereche de pantofi eleganți cu toc. Soția lui Obama a postat mai multe imagini pe contul său de Instagram. Internauții au complimentat-o în secțiunea de comentarii pentru noul său look.

Michelle Obama recunoaște că a trecut prin momente grele din cauza aspectului său

Michelle Obama a vorbit în trecut despre aspectul său. Fosta Prima Doamnă a Americii a declarat că a trecut prin multe situații dificile din cauza acestui lucru. Conform acesteia, oamenii erau interesați mai mult de aspectul ei, decât de ceea ce are să spună. Așadar, acest lucru a determinat-o pe Michelle să vorbească despre problemele actuale ale societății în cartea pe care a lansat-o „The light we carry”.

'Am observat de-a lungul timpului acest aspect. Hainele mele pare că au fost mai interesante pentru ceilalți, decât cea ce aveam de spus. Am observat asta și la o conferință din Londra. Ieșisem de la o conferință.. Aveam ochii în lacrimi după discursul pe care l-am susținut. Un reporter m-a întrebat direct cine a creat rochia pe care o purtam. Lucrul acesta m-a pus la pământ.Nu-mi venea să cred. Am încercat mereu să schimb această mentalitate din jurul meu. Însă oamenii sunt mult mai interesați de ceea ce porți, decât de ceea ce ai de spus.', spune Michelle in cartea sa.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton