Michelle Obama a împlinit 54 de ani. Iată ce declarație de iubire i-a făcut Barack Obama

 Adina Vilcea
.

Michelle Obama a împlinit 54 de ani, iar ca dovadă de iubire, soțul ei, Barack Obama, și-a exprimat dragostea în mod public, prin intermediul unui mesaj postat pe contul personal de Instagram.

 

Barack și Michelle Obama se iubesc de 25 de ani, iar dragostea lor este mai puternică cu fiecare zi ce trece. Cu ocazia zilei de naștere a soției sale, care pe 17 ianuarie a împplinit 54 de ani, fostul Președinte i-a transmis lui Michelle un mesaj emoționant ca dovadă de iubire.

„Tu nu ești doar soția mea și mama copiilor mei, ci și cel mai bun prieten al meu. Iubesc puterea, grația și hotărârea ta. Și te iubesc mai mult în fiecare zi. La mulți ani!', a fost mesajul postat de Barack Obama pe contul său Instagram, alături de o fotografie cu ei doi. Postarea a adunat aproape 3 milioane de aprecieri și zeci de mii de mesaje de felicitare.

La rândul ei, Michelle a postat două fotografii cu cadourile primite din partea lui Barack și un mesaj prin care îi mulțumește pentru flori și mesaje.

„Mulțumesc pentru frumoasele flori care m-au așteaptat la birou în această dimineață. Ești cel mai bun prieten al meu, cel mai mare fan, iar mesajele și florile de la tine nu vor fi niciodată un gest învechit. Și pentru oamenii din întreaga țară care mi-au trimis felicitări și au postat pe social media, nu aveți nicio idee despre cât de mult ne place să auzim aceste lucruri de la voi. Știu că zilele de naștere pot fi uneori amare (54!), dar mesajele tale pline de speranță, generozitate și căldură îmi amintesc întotdeauna cât de norocoși și binecuvântați suntem', a fost mesajul postat de Michelle Obama pe Instagram.

Adina Vîlcea

Citește și:

Dan Bordeianu şi Adela Popescu s-au revăzut! Cum arătau atunci când erau împreună – FOTO

Îți mai amintești de Nicole din 'Lacrimi de iubire'? Actrița e total schimbată

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton