Michael Douglas: ”Val Kilmer suferă de aceeași boală ca și mine.”

 Florentina Liutic
.

Dacă vrei să ții un secret, nu îi face confesiuni lui Michael Douglas (72). Asta pare să fie morala poveștii lui Val Kilmer (56), care deși încearcă să își ascundă de doi ani o problemă medicală serioasă, tocmai a fost dat de gol de colegul de breaslă.

 

michael-douglas1

Prezent la Londra pentru o sesiune de întrebări, Michael Douglas se poate să fi făcut public fără să vrea un mare secret al lui Val Kilmer. Întrebat fiind cum a lucrat în 1996 cu Val la filmul 'The Ghost and the Darkness', actorul a declarat: ' Val era un tip minunat, care acum trece exact prin ce am trecut și eu, iar lucrurile nu arată prea roz. Mă rog pentru el. De aceea nici nu ați auzit de Val în ultima vreme.'

 

val-kilmer1

 

Prin declarație, Douglas a făcut referire la faptul că a suferit de cancer la gât, sugerând că Val Kilmer ar trece acum prin aceeași dramă.

 

val-kilmer2Val Kilmer in perioada de glorie

 

Problema este că deși Kilmer acuză probleme lde circa doi ani, fiind chiar zărit la un moment dat cu tub de traheostomie, a negat de trei ori că ar avea temuta boală. La începutul acestui an, după ce presa a scris că actorul este internat în spital și nu mai poate vorbi, starul din Batman a dat o desmințire pe rețelele de socializare: 'Vă mulțumesc pentru grijă, dar sunt bine merci. Nu am tumoră, nu am suferit nicio operație. Am avut niște complicații, motiv pentru care cel mai înțelept a fost să fiu supravegheat de medici.'

 

Oana popoiag, Foto: Northfoto

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton