Michael Douglas – Cu familia, pe covorul roşu, la Londra

 Florentina Liutic
.

La puţin timp după ce şi-a pierdut mama, Michael Douglas şi făcut apariţia la Londra pentru o avanpremieră de excepţie a noii lui producţii, „Ant-Man'.

 

În timp ce Evangeline Lilly, partenera lui din film, a rămas acasă, urmând să nască foarte curând cel de-al doilea ei copil, actorul a apărut pe covorul roşu alături de sotia si cei doi copii ai lor.

 

Îmbrăcată într-o rochie argintie, Catherine Zeta-Jones a arătat minunat, iar Dylan (15 ani) şi Carys (12 ani), elegantă precum o balerină, au atras întreaga atenţie. Cei 4 au dat impresia unei familii unite, care reuşeşte să facă faţă diverselor provocări.

 

Michael Douglas a vorbit despre decesul mamei lui, care a încetat din viaţă la vârsta de 92 de ani, declarând că speră să-i moştenească genele. A mărturisit că tatăl său, Kirk, este bine, actorul fiind nerăbdător ca părintele să-i vadă noul film. Michael Douglas a mai declarat pentru BBC că Kirk Douglas lucrează acum la cel de-al 12-lea lui roman.

 

Foto: Northfoto

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton