Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. Cum l-a încurajat pe Faimos

 Miniosu Alexandra
.

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. Survivor România 2022 a debutat la PRO TV duminică, pe 16 ianuarie. Din echipa Faimoșilor face parte și CRBL, alături de alte 11 nume cunoscute din showbiz. Înainte ca noul sezon să apară pe micile ecrane, Smiley i-a transmis acestuia un mesaj de încurajare, semn că el este preferatul lui. Iată ce a spus iubitul Ginei Pistol pe Internet!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii emisiunii Survivor România! Noul sezon a apărut la PRO TV în weekend, pe 16 ianuarie 2022. Astfel, telespectatorii au avut ocazia să-i vadă pentru prima dată pe Faimoși și Războinici în această formulă. Se pare că printre fanii emisiunii se numără și alte vedete din showbiz, cum ar fi Smiley și iubita lui, Gina Pistol.

mesaj-smiley-crbl-survivor-1mesaj-smiley-crbl-survivor-1

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. Cu scurt timp înainte ca noul sezon Survivor România să apară la PRO TV, Smiley i-a transmis un mesaj de încurajare lui CRBL. Astfel, cântărețul a arătat că fostul lui coleg de trupă este preferatul lui și că îl susține pe tot parcursului emisiunii. Mesajul iubitului Ginei Pistol a stârnit emoție în rândul internauților.

Citește și: Cine este Elena, soția lui CRBL de la Survivor.Faimosul a mai fost însurat

Citește și: Ce mesaj a transmis soția lui CRBL după ce artistul a plecat la Survivor România:”Orice s-ar întâmpla…”

Citește și: Cum s-au cunoscut românca Iasmina Hill și milionarul-administrator al Statuii Libertății.Au împreună 2 copii

Citește și: Cum arată, de fapt, Jennifer Lopez în costum de baie.Diferența dintre Instagram și realitate

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. În trecut, Smiley și CRBL au făcut parte din aceeași trupă. Alături de alți foști colegi, aceștia au compus mulți ani formația SIMPLU, grup ce a avut parte de un succes răsunător la nivelul întregii țări. Chiar dacă în timp acesta s-a destrămat, se pare că Faimosul de la Survivor România și partenerul de viață al Ginei Pistol au rămas în relații bune.

Gina Pistol, Smiley și fiica lor, Josephine, se află peste hotare, într-o vacanță de vis. Chiar și așa, se pare că artistul este în continuare „conectat' la tot ce ține de țara noastră. Cântărețul nu a uitat că în weekend a început Survivor România, iar drept dovadă a postat un mesaj pe rețelele de socializare, adresat în mare parte lui CRBL.

Cum l-a încurajat Smiley pe CRBL, Faimos la Survivor România

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. De curând, înainte ca Survivor România 2022 să înceapă, Smiley și-a luat toți fanii prin surprindere, pe rețelele de socializare. Acesta a postat un mesaj prin care a mărturisit că va urmări noul sezon cu sufletul la gură, alături de ceilalți telespectatori. În plus, artistul l-a încurajat pe CRBL în competiția din Republica Dominicană, exprimându-și astfel susținerea față de fostul său coleg de trupă.

„Domnule, nu știu cum s-a întâmplat. Eu am plecat împreună cu toată echipa Survivor România în junglă. Dar, cumva, cred că am încurcat zborurile și am ajuns în altă junglă. Așa că e clar! Pierd sezonul ăsta. Dar nu se știe niciodată, poate sezonul următor!

Dar nicio problemă, cred că-l vom urmări cu toții la televizor începând de astăzi. Hai să vedem ce se întâmplă la Survivor România, hai CRBL!', a transmis Smiley pe Instagram.

Daniel Pavel, despre Survivor România 2022

Mesajul lui Smiley pentru CRBL la Survivor. Înainte ca noul sezon Survivor România să fie difuzat la Pro TV, prezentatorul emisiunii făcea câteva declarații emoționante despre emisiune. Daniel Pavel simte că s-a născut pentru acest show, pentru a fi „brokerul emoțiilor', atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Cât e premiul de la Survivor România

Echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe vor lupta pentru o miză uriașă. Premiul pus la bătaie de Pro TV e unul considerabil, în valoare de 100.000 de euro. Doar unul singur se va întoarce, însă, învingător acasă.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton