Mesajul Mihaelei Borcea pentru fostul ei soț. Dovada clară că au o relație frumoasă în continuare. „Mereu vei putea să contezi pe mine”

 Lixandru Livia
.

Chiar dacă au divorțat de mai mulți ani și fiecare și-a refăcut viața alături de altcineva, Mihaela și Cristi Borcea au în continuare o relație frumoasă, bazată pe încredere și respect. Dovada stă în mesajul emoționant pe care aceasta i l-a transmis de ziua lui de naștere.

6-mihaela-1024×5776-mihaela-1024×577

Mihaela Borcea a atașat pe contul de Instagram o fotografie în care apare Cristi Borcea alături de cei doi băieţi pe care îi iau împreună.

„Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!

De asemenea îți doresc ca toate visele pe care le ai să devină realitate și că mereu vei putea să contezi pe mine!! Să fii fericit și mereu însoțit de cei care merită să te iubească!! La mulți ani minunați!!!💝🍀🤗🎁🍾🎂🎊”.

Mihaela Borcea a divorțat de celebrul Cristi Borcea în 2011, însă viața ei de după separare nu a fost la fel de picantă precum cea a fostului soț, pe care o cunoaștem cu toții. De circa doi ani, însă, femeia de afaceri trăiește o poveste de dragoste și pare mai fericită ca niciodată.

Mihaela Borcea iubește din nou la 50 de ani

Alesul Mihaelei Borcea este Sorin Rap, un fost polițist, angajat de încredere al fostei soții a acționarului de la Dinamo. Bărbatul lucrează cu aceasta de multă vreme, dar abia de doi ani s-a aflat de povestea lor de dragoste. Nu se știe exact când a început totul, cert este că cei doi se iubesc foarte tare. În noaptea dintre ani, cuplul a postat pe Facebook o fotografie din care este evident că relația merge ca pe roate.

Cei doi au rămas împreună în ciuda faptului că povestea lor de iubire nu a fost una tocmai ușoară. Fosta soție a lui Sorin Rap a acuzat-o pe Mihaela Borcea public că acesata este motivul destrămării căsniciei sale, însă la vremea aceea femeia de afaceri a negat acuzațiile.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton