Mesajul lui Cristi Chivu pentru toți românii, în plină pandemie de coronavirus. „Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu’ acasă!”

 Lixandru Livia
.

Cristi și Adelina Chivu se află în Italia, în „inima' focarului de coronavirus, alături de fetițele lor. Aceștia sunt în carantină și nu ies la supermarket, decât cu acordul autorităților.

2Adelina-Chivu-coronavirus-576×1024-12Adelina-Chivu-coronavirus-576×1024-1

Fostul fotbalist și soția lui au intrat în direct la Pro tv și au vorbit despre situația în care se află, dându-le un mesaj clar tuturor românilor.

Cristi Chivu îi îndeamnă pe români să stea acasă, să nu se mai creadă superiori în fața bolii și să înțeleagă că lucrurile sunt destul de grave.

'Da-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectați, pentru că zilnic avem 1.500 de infectați cu vreo 200 și ceva de decese zilnice! Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Boala asta e foarte uşor de transmis. Să nu se creadă nimeni Superman, Batman, staţi dracu acasă! Asta-i ideea! Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii', a declarat fostul fotbalist La Măruță.

'Sunt preocupată și îngrijorată când am aflat că toți românii din Italia și Spania pleacă în România. Acolo o am și eu pe mama, am rude, am prieteni!', susține și Adelina Chivu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton