Mesajul emoționant, de adio, pe care Lora l-a primit de la mama ei cu câteva luni înainte să moară. Îți vor da lacrimile!

 Dumba Gabriela
.

Lora trece prin clipe extrem de grele. În urmă cu câteva zile și-a pierdut și mama, în urma unei lupte pierdute cu cancerul de sân. Tatăl ei s-a stins când Lora avea doar patru ani. Cântăreața a postat astăzi pe Instagram mesajul pe care mama ei i l-a scris, în urmă cu câteva luni, sub forma unui rămas bun emoționant, care a fost citit cu lacrimi în ochi de fanii săi de pe rețelele de socializare.

7-lora-27-lora-2

„Ca să respect adevărul istoric, ai fost un bebe destul de liniștit, ai început să te agiți după 3 noaptea, iar când s-a făcut lumina afară ai hotărât să mă convingi că vei scoate nasul la soare :).

N-am fost prea agitată, îmi frecam spatele că să mai atenuez durerea, am fost organizată, am aranjat cu un vecin să mă ducă cu mașină la spital, cu bagăjelul, totul a fost exact la timp, am trecut și de faza cu sala de travaliu, fără urlete jenante, iar la 10.30 când ți-am auzit piuitul m-am liniștit complet…

Erau alții în jur care începuseră agitația:) prioritatea imediată era păpica, ori eu n-aveam ce să-ți dau…. Ai fost alăptată de o altă mămică din salon până am avut eu lapte… Următoarea grijă a fost numele…alt circ, altă bătălie pe care am câștigat-o :).

Cum-necum, mi-au cam ieșit treburile așa cum am vrut, și ma gândesc acum că Dumnezeu m-a ajutat pentru că am fost rezonabilă, n-am cerut imposibilul… și cu siguranță tot Dumnezeu ne-a adus împreună, suntem un „tot” destinat să facă bine in viață asta, atât cât se poate și cui merită….să împrăștiem iubire acolo unde e teren fertil, și unde nu mai pot eu, să fii tu ! Putere îți doresc și gânduri bune, protecție divină și ajutor necondiționat de la cei ce te iubesc! Știu că vei fi cu siguranță un OM adevărat!” – Mama, 23 iulie 2019.

Mihaela Petrescu, mama Lorei, a îndurat timp de șase ani tratamente nu doar costisitoare, ci și dureroase și extenuante, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân.

În anul 2013, mama Lorei s-a operat prima dată la Iași, iar după intervenție, ea a făcut şase şedinţe de chimioterapie, care au marcat-o enorm.

În 2014, mama Lorei a suferit o operație la nivelul sânilor la Spitalul Universitar Fatih, din Istanbul, pentru a-i fi amputat sânul stâng.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton