Mesajul de iubire scris de soția lui Mihai Constantinescu pe coroană, la înmormântare

 Dumba Gabriela
.

Mihai Constantinescu a fost înmormântat astăzi, 31 octombrie, la Cimitirul Ghencea Militar din București. Mihaela Constantinescu, femeia cu care a fost căsătorit 28 de ani şi Simona Secrier, ultima lui soţie l-au condus pe ultimul drum, răpuse de durere. Simona a lăsat un mesaj de iubire cutremurător pe panglica funerară de la coroana de orhidee, pe care a depus-o la căpătâiul regretatului artist.

Simona Secrier şi Mihai Constantinescu, alături de fosta soţie, MihaelaSimona Secrier şi Mihai Constantinescu, alături de fosta soţie, Mihaela

„Iubirea ta este tatuată în inima mea!', a scris Simona Secrier pe panglica funerară.

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie, la vârsta de 73 de ani, după ce timp de aproape cinci luni a stat în comă la Spitalul Floreasca din București, în urma unui infarct, după cinci luni de comă.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea post-mortem a cântăreţului Mihai Constantinescu cu Ordinul Naţional „Pentru Merit' în grad de Cavaler. Artistul va fi înmormântat joi, în cimitirul Ghencea din Bucureşti.

'În semn de apreciere pentru importanta carieră artistică dedicată muzicii uşoare româneşti, pentru dăruirea prin care s-a impus ca un model al tinerelor generaţii de interpreţi, preşedintele Klaus Iohannis a conferit post-mortem Ordinul Naţional «Pentru Merit» în grad de Cavaler interpretului de muzică uşoară Mihai Constantinescu', a transmis, joi, Administraţia Prezidenţială. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton