Mesajul Danei Budeanu, după moartea lui Alexandru Arșinel: "Ne-ați luminat și bucurat o viață!"

 Dumba Gabriela
.

Dana Budeanu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socizalizare, după moartea lui Alexandru Arșinel. De asemenea, Dana Budeanu a postat și o fotografie cu maestrul Arșinel pe scenă, locul care i-a fost casă în cei peste 60 de ani de carieră. Alexandru Arșinel a murit joi seară, pe 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandru Arșinel a murit, joi, la vârsta de 83 de ani, la Spitalul de Urgenţă din Capitală, unde era internat de mai multe săptămâni din cauza unor probleme medicale grave.

3424-13424-1

Mesajul postat de Dana Budeanu după moartea lui Alexandru Arșinel

Mulțumesc!

V-am iubit și respectat enorm!

Sunteți unul dintre acei foarte puțini, prin care Dumnezeu a ales să ne salveze sufletele!

Ne-ați luminat și bucurat o viață!', a scris Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Singurul comentariu postat la postarea Danei Budeanu este de la Gabriela Firea, care s-a limitat la trei inimi de culoare neagră.

Gabriela Firea mulțumesc, pentru cum un om politic s a purtat cu unul dintre marii noștri actori… și cu toți marii noștri artiști', i-a răspuns Dana Budeanu Gabrielei Firea.

Citește și: Ce spunea Stela Popescu despre relația dintre ea și Alexandru Arșinel:'Noi nici măcar buni prieteni nu suntem. Nu ne facem vizite, nu mâncăm împreună'

Citește și: Ce reacție neașteptată a avut Gigi Becali după moartea lui Alexandru Arșinel:'Pierdere? Ce pierdere, tată?'

Ultima dorință a lui Alexandru Arșinel

Artistul a fost invitat recent la interviurile DC News, unde a fost întrebat ce ar vrea să se știe despre el peste ani și ani. „Că eram din Dolhasca și că am fost un om cu bune și cu rele', a fost dorinţa lui Alexandru Arşinel.

Întrebat dacă a avut mentori, Alexandru Arșinel a zis: „Am avut mai mulți mentori, dar pentru început am avut-o pe cea care m-a luat din mulțimea de candidați și m-a băgat la Institutul de Teatru – Irina Răchițeanu Sirianu. A fost o foarte mare actriță a noastră. Ca mentor și model, cu toate că nu i-am spus-o niciodată, a fost Dem Rădulescu, un actor excepțional'.

Artistul a dezvăluit un moment neștiut pe care l-a trăit alături de Stela Popescu.

„Eram cu Stela la 2 mai, aveam spectacol, am adormit amândoi, ca niciodată. Deodată o aud de sus, ea dormea la etaj: Sandule, Sandule! Dă, măi, da. Păi noi avem spectacol la 7 la Eforie. De acolo plecam în altă parte. Ce facem, că nu mai ajungem? Zic: Ne îmbrăcăm de acasă. Și ne-am îmbrăcat în travestiți. Eu în Didina, ea în Benone. Și ne-am urcat în mașină, aveam un Mercedes Cobra- ce mașină! Cred că e ultima pe care au făcut-o nemții cu adevărat.

Când am ieșit din Mangalia, s-a oprit mașina, ca niciodată! Am oprit pe dreapta. Ea s-a dus mai jos, eu mai sus, că-i speriam la cum arătam. A oprit la ea, s-a urcat și zice Ia-o și pe doamna. Ne-a dus la spectacol, ne-a și întors înapoi la mașină, a remorcat-o și ne-a ajutat să ajungem în 2 mai înapoi. A fost un moment șocant, dacă era și filmat, era unul dintre momentele bune de comedie realizat de mine și Stela' a spus Alexandru Arșinel.

Alexandru Arșinel și-a pregătit singur locul de veci. Va fi înmormântat la Bellu

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, locul său de veci, pe care și-l alesese singur, încă din 2015, fiind situat lângă capelă. Actorul a plătit pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu în jur de 10.000 de euro.

„Sunt un om gospodar şi mi-am făcut mormânt la Bellu. Să nu aibă grijă copiii când n-o să mai fiu. Eu sunt un om gospodar și pregătesc toate în așa fel încât să nu las multe probleme după mine', spunea Alexandru Arșinel în urmă cu câțiva ani.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton