Mesajul cutremurător al lui Costin Mărculescu. Actorul le-a scris apropiaților că va muri curând: „Sper să fie multă lume la mine la cimitir la Bellu. Atât am putut”

 Lupescu Anca
.

Moartea lui Costin Mărculescu a șocat lumea showbizului românesc, dar și mai mult pe apropiații lui, care știau că trece printr-o peroadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Actorul s-a stins din viață la vârstă de 50 ani. El a fost găsit decedat, în cadă, asta după ce vecinii au alertat autoritățile, fiind îngrijorați de dispariția lui. 

Costin Mărculescu a încercat să se sinucidă în urmă cu câțiva ani. La vremea aceea, el a postat un mesaj cutremurător pe pagina lui de Facebook. 

„Ei uite cã duşmanii mei şi-au vãzut visul cu ochii. De fapt, o sã-l vadä în scurt timp. Costin Mãrculescu nu o sã mai fie. Sper sã fie multä lume la mine la cimitir la Bellu la cãt bine am fãcut la lume şi la cât am putut bucura spectatorii de teatru şi telespectorii TV. Atât am putut”, este mesajul cutremurător postat de Costin Mărculescu.

Drama lui Costin Mărculescu. Din milionar, a ajuns la sapă de lemn: „Mi-am pierdut tot, vila, mașina, banii, bijuteriile! Toată lumea s-a folosit de mine”

În acea perioadă, Costin Mărculescu trecea printr-o perioadă neagră. Suferea din dragoste, motiv pentru care a căzut în depresie. A reușit să își revină și să își continue viața. 

La cinci ani după ce a vrut să se sinucidă, actorul a murit singur, în apartamentul său. 

Conform unor surse Libertatea, IML afirmă că moartea s-ar fi  produs acum doua sau patru zile având în vedere starea corpului. Nu au fost detectate urme de lovituri sau tentative de sinucidere. S-au luat probe pentru a se analiza toxicologic dacă acesta ar fi încercat să se sinucidă cu pastile.

21232070_1533645096695880_8333856556084368552_n21232070_1533645096695880_8333856556084368552_n

Un prieten apropiat al lui Costin, a primit dumincă un mesaj de la acesata care i-ar fi transmis „Mor Dorule, mor'. Actorul avea probleme cardiace și era într-o depresie cruntă. A fost scos din lumina reflectoarelor și în ultima vreme se descurca greu cu banii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton