Anamaria Prodan, mesaj emoționant pentru mama sa, la doi ani după ce a murit: „Nu există zi să nu te am în inima, în suflet și în minte”

 Lixandru Livia
.

Ionela Prodan s-a stins din viață în urmă cu doi ani, la vârsta de 70 de ani. Interpreta de muzică populară suferea de mai mult timp de o afecțiune a pancreasului, iar tratamentele nu mai dădeau rezultate.

1Anamaria-Prodan-îi-duce-dorul-mamei-sale1Anamaria-Prodan-îi-duce-dorul-mamei-sale

Astăzi, fiica ei, Anamaria a postat un mesaj emoționant în memoria mamei sale. Cele două aveau o relație specială și se înțelegeau foarte bine, iar dispariția cântăreței i-a adus multă durere în suflet impresarei.

'🥺Să te odihnești în pace Draga mea MAMĂ … iubirea vieții mele … nu există zi să nu te am în inima, în suflet și în minte. Ești în toată fiinta mea forever ❤️', a scris ea.

Ce avere le-a lăsat Ionela Prodan, fetelor sale

Înainte de a deceda, Ionela Prodan a avut grijă să le lase tuturor o mică avere. În testament, ea le-a trecut drept moștenitoare pe ambele fiice, pe Anamaria și pe Anca.

Conform Spynews, ea le-a lăsat patru case, terenuri şi conturi în bănci, două maşini, bijuterii în valoare de mii de euro, multe tabluri, totul însumând aproximativ două milioane de euro.  

Ionela Prodan nu și-a uitat nepoții, trei din partea Anei şi unul din partea Ancăi, cărora le-a pus în conturi câte 30.000 de euro la fiecare, iar atunci când vor împlini vârsta de 18 ani să poată avea acces la banii de la bunica lor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton