Melania Trump, reacție dură la adresa unui actor care i-a jignit fiul în vârstă de 14 ani! Ce a făcut-o pe Prima Doamnă a SUA să ia foc

 Oana Pantazi
.

Înainte de a fi Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump este, în primul rând, mamă și își apără puiul ca o leoaică. Soția președintelui Donal Trum a reacționat imediat când Baron a fost jignit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Melania Trump a reacționat imediat după ce actorul de comedie John Henson, gazda show-ului Wipeout, a făcut o glumă extrem de deplasată la adresa fiului ei și al lui Donald Trump, Baron, acum în vârstă de 14 ani. Totul s-a petrecut pe 21 iunie, de Father’s Day (Ziua Tatălui), când actorul a avut nefericita inspirație de a posta pe Twitter o glumă la adresa lui Donald Trump, cum a declarat ulterior.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Donald Trump și fiul său, Baron

Paternitatea lui Baron, pusă la îndoială!

Cuvintele sale însă au lovit în fiul ei și al lui Donald Trump și au deranjat-o foarte rău pe Prima Doamnă, care a și luat atitudine la scurt timp.

„Sper că Baron va reuși să petreacă ceva timp azi cu tatăl lui, oricare ar fi acesta”, a scris Henson. Chiar dacă Donald Trump nu este cel mai iubit președinte al Americii, iar la adresa lui apar zilnic mii de comentarii malițioase, cei mai mulți internauți au fost de acord că așa ceva nu se face, cu atât mai mult cu cât este vorba despre un minor. În cele din urmă, comedianul și-a șters postarea, însă răul fusese deja făcut…

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

Atac și contraatac

La scurt timp după apariția nesăratei glume, Melania Trump a luat atitudine prin intermediul purtătoarei sale de cuvânt, Stephanie Grisham, care a emis un comunicat pentru presă, în care a blamat ieșirea total nepotrivită lui John Henson.

„Din păcate, continuăm să vedem comentarii nepotrivite și insensibile despre fiul președintelui (Barron). La fel ca în cazul oricărei alte administrații, un copil minor ar trebui exclus din această situație și să i se permită să crească fără judecată sau ură din partea străinilor și a mass-media”.

John, un critic extrem de vocal al lui Donald Trump, s-a justificat ulterior cu privire la textul care a stârnit controverse în online. „Gluma l-a vizat pe Donald Trump, iar simpla menționare a numelui lui Baron nu însemnă că a fost făcută la adresa lui. Cu toate acestea, îți respect dreptul de a nu fi de acord cu chestia asta”, a comentat actorul pe contul său de Twitter.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton