Melania Trump se gândește la divorț de mulți ani. Gesturile care dau de gol că relația lor s-a răcit: "Prezența ei alături de el este mai mult un lucru de imagine"

 Oana Pantazi
.

Zvonurile despre divorțul dintre Melania și Donald Trump s-au acutizat, atât cei din proximitatea loc cât și psihologii dând asigurări că nu este decât o chestiune de timp până ce soțul ei va deveni istorie…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că, odată cu drumul lui Donald Trump la Casa Albă, va lua sfârșit și căsnicia dintre el și Melania, cea de a treia sa soție… Cel puțin asta susțin psihologii și experții în limbaj mimicogestual care au studiat relația celor doi soți de-a lungul timpului.

Președintele ales Joe Biden urmează să se mute la Casa Albă, alături de soția sa, Jill, în luna ianuarie, după validarea alegerilor, iar administrația Trump va lua sfârșit. În zilele următoare înfrângerii lui Trump au reieșit, evident, la suprafață zvonurile conform cărora Melania Trump numără secundele până la divorțul de soțul ei.

Donald Trump s-ar fi răzbunat pe Melania dacă ea divorța

Primele afirmații fost făcute chiar de către scriitoarea Omarosa Manigault Newman, care a fost asistenta politică a lui Trump, deci au parfum de credibilitate. Cu doi ani în urmă, Omanosa declara că mariajul celor doi era sfârșit, ea explicând și motivul pentru care Melania Trump încă mai este alături de soțul ei.

„Dacă Melania ar fi încercat umilința supremă, părăsindu-l în timp ce el era încă în funcție, Trump ar fi găsit o modalitate de a o pedepsi”.

La vremea respectivă însă, Melania Trump a negat afirmațiile făcute de asistenta soțului său.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: 'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

Împreună, dar atât de departe unul de altul…

În pofida faptului că Prima Doamnă a dat atunci chiar un comunicat de presă prin intermediul căruia afirma că acuzațiile sunt complet false și că o cunoaște prea puțin pe Omarosa Manigault Newman, cuvintele ei au fost contrazise de către psihologul și expertul în limbajul trupului Bruce Durham, care consideră că dinamica dintre Trump și Prima Doamnă s-a schimbat vizibil.

Mai mult, acesta a spus că Melania a dezvoltat și un mecanism de coping (a încerca să stăpânești, să minimalizezi sau să tolerezi stresul și conflictul) pe parcursul mariajului cu președintele. Psihologul a explicat:

„Deși sunt împreună, sunt atât de departe unul de altul. În ceea ce o privește pe Melania, ea se uită rar la Donald, ca și cum și-ar conduce propriul spectacol, în care, deși este prezent, Donald nu are niciun rol de jucat.

Ea pare atât de pierdută în propria lume, ceea ce poate fi un mecanism perfect de coping din cauza faptului că este căsătorită cu cineva cu un astfel de caracter”.

Președintele, mai preocupat să-și salveze imaginea

Mai mult, psihologul a subliniat faptul că din toate fotografiile se poate vedea cum Trump încearcă să preia conducerea, portretizându-se pe sine ca fiind masculul alpha…

„El este mult prea concentrat asupra misiunii sale pentru a observa distanța emoțională (nu pe cea fizică) ce există între ele și soția lui. Prezența ei alături de el este mai mult un lucru de imagine”, a mai spus expertul.

De altfel, de-a lungul timpului, în presă au apărut o mulțime de imagini ce confirmă opiniile psihologului, Melania Trump nereușind întotdeauna să își ascundă adevăratele sentimente (vezi galeria foto).

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton