Melania Trump – Apariţie fabuloasă într-un sacou de peste 50.000 de dolari

 Florentina Liutic
.

Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a atras toate privirile în primul ei turneu oficial, aceasta reuşind să aibă apariţii extrem de spectaculoase.

 

Nimic nu s-a comparat însă cu ţinuta pe care Melania a purtat-o în Sicilia acolo unde s-a întâlnit cu soţiile liderilor lumii care au participat la Summitul G7.


 

Melania Trump a ales un sacou floral, creat de Dolce&Gabbana, al cărui preţ este de 51.500 de dolari pe site-ul ModaOperandi.com. Acesta a fost combinat cu o rochie albă, iar Melania Trump a arătat încă o dată fabulos.

 

Fashionistele care îşi permit să cumpere o asemenea piesă vestimentară extravagantă trebuie să aştepte până în luna iulie, iar între timp să plătească un avans, reprezentând jumătate din preţul total.

 

Foto: Hepta

 

https://www.youtube.com/watch?v=h6Yvpozy_AA

 

Vezi si:

Melania Trump, un etalon al elegantei. Iata ce a purtat aceasta in primul sau turneu prezidential in calitate de Prima Doamna!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton