Meghan Markle și Prințul Harry și-au închis contul de Instagram, în ultima lor zi ca membri ai Familiei Regale! Ce au promis foștii Duci de Sussex în mesajul de adio

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry și-au încheiat, oficial, pe 31 martie, misiunea de membri seniori ai Familiei Regale britanice și, înainte de a-și închide contul de Instagram le-au mulțumit tuturor celor care le-au fost alături. Iată ce promisiune le-au făcut fanilor!

Meghan Markle și Prințul Harry se află deja la Los Angeles și sunt pregătiți pentru noua lor viață alături de fiul lor Archie. Înainte de asta, cei doi foști Duci de Sussex și-au luat la revedere de la cele 11 milioane de urmăritori de pe contul lor de Instagram, Sussex Royal, denumire pe care nu mai au voie să o folosească, și le-au promis acestora că se vor reîntâlni curând.

„Chiar dacă nu ne veți mai vedea aici, munca noastră continuă. Mulțumim acestei comunități pentru suport, inspirație și angajamentul împărtășit pentru binele din lume. Suntem nerăbdători să reluăm legătura cu voi curând. Ați fost grozavi', au scris cei doi, iar fanilor nu le-a scăpat faptul că, pentru prima oară, s-au semnat Harry și Meghan.

https://www.instagram.com/p/B-XTsETJsU0/?utm_source=ig_embed

Au renunțat la toate privilegiile


Începând de pe data de 1 aprilie, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai avea voie să folosească titulatura „regal” în relație cu activitățile lor comerciale și caritabile, aceasta fiind una dintre condițiile impuse de Regina Elisabeta a II-a, în momentul în care cei doi au luat hotărârea de a părăsi Familia Regală britanică, pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar. Mai mult, Meghan și Harry vor trebui să-și asigure singuri traiul de acum înainte și vor fi nevoiți să plătească și pentru securitatea lor, suma ridicându-se la multe milioane de lire sterline anual.

O viață nouă în America pentru Meghan, Harry și Archie

Iminenta amenințare a coronavirusului i-a făcut pe Meghan Marke și pe Prințul Harry să-și pună mai repede în practică decizia de a părăsi Canada, cei doi luând decizia de a se muta în Statele Unite, deși, paradoxal, acum sunt acolo cele mai multe cazuri de COVID-19. Motivele lor sunt atât de natură profesională, cât și familială, așadar cei doi s-au grăbit să zboare spre Los Angeles cu un avion privat înainte ca acest lucru să devină imposibil.

„Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici', a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

În plus, spre deosebire de Vancouver, în Los Angeles, fieful starurilor, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai fi cu siguranță cei mai vânați de presă…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton