Meghan Markle și Prințul Harry și-au găsit casă de... 13 milioane de dolari! Cum arată proprietatea și cu ce actori celebri vor fi vecini

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry sunt pe cale de a-și întemeia în sfârșit propriul cămin în America și, după cum arată proprietatea pe care au pus ochii, vor avea parte de un lux demn de niște capete încoronate. Și de niște vecini pe măsură!

După ce au părăsit Canada pentru a se muta în Statele Unite, acolo unde actrița este aproape de mama și de prietenii ei, Meghan și Harry se pregătesc să înceapă o viață nouă, alături de fiul lor, Archie. Și cum nu pot sta pe la prieteni și nici cu chirie o viață, prințul și soția lui s-au decis să-și cumpere o casă, situată chiar în fieful celebrităților, al cărei preț este, cu siguranță, influențat și de faptul că printre vecini se numără actori celebri, așa că oricând Meghan și Harry ar putea să împrumute „o cană de zahăr” de la Ben Affleck și Tom Hanks…

Citește și: E Smiley pregătit să devină tată? A răspuns la această întrebare după 4 ani de relație cu Gina Pistol: „Copiii sunt minunați și ne predau zi de zi cele mai prețioase lecții”

Bunica va veni să stea cu nepotul

Conform surselor, cei doi au pus ochii pe o proprietate din cartierul Pacific Palisades, pe care proprietarul, Steve Chasman, producătorul francizei „Fast and Furious', cere nu mai puțin de 13 milioane de dolari. Vila de lux are 6 dormitoare, piscină, grădină de 4.000 mp, pergolă, un imens loc de joacă și este perfectă pentru familia lor, cu atât mai mult cu cât Meghan și Harry le-au mărturisit prietenilor că au de gând să o aducă acolo și pe mama ei, Doria Ragland, pentru a-i fi aproape nepotului său. 

Archie, prima aniversare în America

Pe 6 mai, micuțul Archie Harrison Mountbatten, fiul lui Meghan și al lui Harry, a împlinit 1 an, iar părinții săi îi plănuiseră o aniversare memorabilă. Pentru asta însă, cei trei ar fi trebuit să călătorească în Marea Britanie, unde și-ar fi sărbătorit fiul în prezența întregii familii regale. Din nefericire, planurile le-au fost date peste cap de pandemia de coronavirus, așadar Archie și-a văzut bunicii și străbunicii doar prin intermediul videocall-ului.

Citește și: Cum își petrece iubita lui Dan Bittman timpul în izolare. Monica Odagiu lasă de înțeles că locuiește doar cu sora ei

Meghan și Archie

Cât despre fanii fostului cuplu regal, care așteptau cu nerăbdare să-l vadă pe „micul prinț', după multe luni în care nu părinții săi nu au mai dat publicității nicio poză, curiozitatea acestora a fost răsplătită din plin. Meghan a sărbătorit prima zi de naștere a fiului ei în izolare, cu o lectură din faimoasa carte pentru copii „Rața și iepurele', ca parte a unei campanii de ajutorare a copiilor afectați de pandemia de coronavirus, pe care a difuzat-o pe Instagram. Filmulețul s-a viralizat în scurt timp, internauții remarcând imediat asemănarea izbitoare dintre adorabilul Archie și tatăl său.

https://www.instagram.com/tv/B_2B8mxnyGj/

Foto: Hepta, toptenrealestatedeals.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton