Meghan Markle și Prințul Harry și-au angajat o echipă nouă de bodyguarzi! Suma incredibilă pe care o plătesc zilnic

 Oana Pantazi
.

După ce au fost spionați de paparazzi inclusiv cu dronele, Meghan Markle și Prințul Harry și-au angajat o echipă nouă de securitate, dar costurile sunt extrem de piperate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Odată cu mutarea în Statele Unite, după ce au trăit în Vancouver o perioadă, unde viața era mult diferită de agitația din LA, Maghan Markle și Prințul Harry au început din nou să se confrunte cu asaltul paparazzilor, chiar dacă locuiesc pe o proprietate destul de izolată și înconjurată de vegetație. Iată însă că neobosiții paparazzi au găsit rapid metoda de a pătrunde neautorizat în viața celor doi foști Duci de Sussex…

Citește și: Smiley, primul interviu despre Gina Pistol, după patru ani de relație: „Ea mă încurajează să fac cum mă simt eu bine și cum am confort, așa că nu e nicio presiune din partea ei” / EXCLUSIV

Spionați cu dronele!

Dat fiind că deocamdată sunt în căutarea unei proprietăți, Meghan și Harry locuiesc în vila actorului Tyler Perry, unde, teoretic, ar fi avut parte de toată intimitatea pe care și-o doreau. Recent însă, conform unor surse din cadrul poliției, se pare că cei doi au reclamat că pe deasupra proprietății au fost văzute mai multe drone, și nu o dată, dovadă că paparazzii au găsit o metodă ingenioasă de a-i spiona. Conform purtătorului de cuvânt al LAPD, au fost raportate incidente între 9 și 25 mai.

„Au văzut drone îndreptându-se spre ei și au bănuit că sunt controlate de către fotografi, dar nu pot afirma asta cu siguranță”, a declarat un prieten al cuplului pentru The Daily Beast. Mai mult, acesta a afirmat că „Meghan a primit amenințări cu moartea de natură rasistă în apropierea nunții cu Harry, așadar teroarea este foarte reală pentru ei”.

„Imaginați-vă cum v-ați fi simțit dacă ați fi fost în locul ei… Dacă v-ar fi zburat drone la 6 metri deasupra capului când vă jucați cu copilul vostru?”, a mai menționat sursa.

meghan-markle-2meghan-markle-2

O viață liniștită costă… 7.000 de lire sterline pe zi!

Drept urmare, Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de spori măsurile de securitate, din dorința de a-și proteja familia, scrie Daily Mail. Cei doi au angajat o firmă de securitate care îi are printre clienți pe Madonna, Tom Hanks, Cher, dar și pe fostul președinte Ronald Reagan.

Citește și: Andra, confesiuni neașteptate despre viața de familie, după 12 ani de căsnicie: „Cătălin a devenit mai răbdător, mai atent!” Perioada de izolare a fost ca o lună de miere, pentru ei!

În concluzie, și prețul este pe măsură – nu mai puțin de 7.000 de lire pe zi! Dat fiind însă că foștii Duci de Sussex au menționat că își vor plăti bodyguarzii din propriul buzunar, plătitorii de taxe britanici nu au de ce se teme.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton