Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat, în sfârșit, la casa lor! Unde locuiesc acum și ce vecini celebri au

 Oana Pantazi
.

După doi ani de căsnicie, iată că Meghan Markle și Prințul Harry au în sfârșit cuibușorul lor căruia îi pot spune cu adevărat acasă. Foștii Duci de Sussex și-au cumpărat prima lor casă, unde doresc să-i ofere lui Archie o viață liniștită.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce, în ultimele luni, Meghan Markle și Prințul Harry au fost pe post de musafiri, a venit timpul ca faimosul cuplu să-și întemeieze propriul cămin. Drept urmare, cei doi foști Duci de Sussex au părăsit Los Angeles-ul și s-au mutat cam la 160 de kilometri depărtare, în pitorescul orășel de pe malul mării Santa Barbara.

Un purtător de cuvânt al celor doi a confirmat pentru revista HELLO! că faimosul cuplu s-a mutat deja acolo încă din luna iulie, adăugând: „S-au stabilit într-o comunitate liniștită și retrasă și speră că intimitatea le va fi respectată atât pentru vecinii lor, cât și pentru ei ca familie”, a adăugat reprezentantul ducilor. 

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Locul potrivit pentru Archie

Meghan și Harry par gata să prindă rădăcini în noul loc, în primul rând pentru binele fiului lor, Archie, căruia speră să-i ofere „o viață cât mai normală”. Mai mult, cei trei se află într-o companie cât se poate de selectă în Santa Barbara, una dintre cele mai bogate comunități din SUA, unde locuiesc celebrități ca Oprah Winfrey, Tom Cruise, Rob Lowe și Ellen DeGeneres.

Cei doi Foști Duci de Sussex speră ca aici să-și găsească în sfârșit liniștea, după ce, în doar câteva luni, au locuit atât în Vancouver (Canada), cât și în Los Angeles, în vila de 18 milioane de dolari a magnatului Tyler Perry, o imensitate cu 12 dormitoare și 8 băi. Decizia lor de a se muta cât mai repede a survenit, cu siguranță, și după ce au fost spionați de către paparazzi cu dronele, iar Archie a fost fotografiat în casă.

Citește și: Drama Angelei Similea. A pierdut mai multe proprietăți imobiliare și, de 9 ani, locuiește pe la prieteni

1bebelusul-regal-Archie-21bebelusul-regal-Archie-2

Meghan și Harry încă nu au parte de liniște!

Mai mult, viețile lor au fost din nou tulburate după ce a apărut biografia Finding Freedom, scrisă de jurnaliștii Omid Scobie și Carolyn Durand, ce istorisește povestea lor începând din 2016, de când s-au cunoscut, și până în martie 2020, când au renunțat la statutul de membri ai Familiei Regale. Chiar dacă cei doi autori nu i-au intervievat pe Meghan și Harry, dezvăluirile făcute de aceștia, care privesc inclusiv relațiile dintre foștii Duci de Sussex și Familia Regală, au tulburat deja apele.

În biografie, cei doi autori îl fac pe Prințul William snob, iar despre Kate Middleton afirmă că a avut o atitudine glacială pe vremea când Meghan era iubita lui Harry și deja se comentează că Ducesa de Cambridge este extrem de mâhnită de aceste dezvăluiri…

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton