Meghan Markle și Prințul Harry locuiesc într-o vilă de 18 milioane de dolari! Cine este "șefa" în casa lor

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry se acomodează pe zi ce trece cu noua lor viață, dar nu fără ajutoare. Iată cine este mâna dreaptă a celor doi, femeia care se ocupă de gospodărie cu o mână de fier, deși a trecut de 70 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Cei doi foști Duci de Sussex au început deja să trăiască visul american, și nu oricum, ci în stil mare, Meghan, Prințul Harry și micul Archie, fiul lor în vârstă de 1 an locuind, până ce urmează a-și achiziționa propria casă, în impresionantul conac în stil toscan al mogulului Tyler Perry, într-o zonă populată de vedete A-list.

Citește și: O mai ții minte pe Monica, din serialul Friends? Cât de mult au schimbat-o operațiile estetice pe Courtney Cox: „Să îmbătrâneşti nu este cel mai uşor lucru”

Angajata familiei Beckham

Și cum într-o vilă de 18,5 milioane de dolari e nevoie și de personal pe măsură, cei doi au angajat-o șefă de personal pe Rebecca Mostow (70), un personaj deja cunoscut în lumea vedetelor, aceasta fiind în trecut angajata soților Beckham, dar și a altor vedete, precum Seal sau Prince. Aceasta are, evident, niște recomandări excelente, ea lucrând decenii de-a rândul pentru celebrități, așadar Meghan Markle și Prințul Harry au angajat-o ca șefă de personal.

În pofida faptului că ea ar trebui să supravegheze angajații, sursele confirmă că Rebecca nu se dă în lături de la nicio activitate casnică, neezitând să calce, să deretice sau să meargă la cumpărături. Mai mult, fiind mama a doi copii și bunică, este perfectă și în rolul de bonă pentru micul Archie. Mostow este mamă a doi copii şi bunică şi este persoana ideală care să se ocupe de bebeluşul Archie, îndeletnicire care i se va părea floare la ureche, cu atât mai mult cu cât familia Beckham are 4 copii, iar perioada în care a lucrat pentru Prince nu a fost „tocmai ca o plimbare prin parc”.

Citește și: Bryan Adams a răbufnit împotriva Chinei, în timpul pandemiei COVID-19: 'Nenorociții care mănâncă lilieci și nu se mai satură să producă virusuri!'

Meghan Markle și Prințul Harry vor trăi tot pe picior mare

chiar dacă acum sunt găzduiți gratuit, cum nu pot sta cu chirie o viață, Meghan și Harry s-au decis să-și cumpere o casă, situată chiar în fieful celebrităților, al cărei preț este, cu siguranță, influențat și de faptul că printre vecini se numără Ben Affleck și Tom Hanks…

Conform surselor, cei doi au pus ochii pe o proprietate din cartierul Pacific Palisades, pe care proprietarul, Steve Chasman, producătorul francizei „Fast and Furious', cere nu mai puțin de 13 milioane de dolari. Vila de lux are 6 dormitoare, piscină, grădină de 4.000 mp, pergolă, un imens loc de joacă și este perfectă pentru familia lor, cu atât mai mult cu cât Meghan și Harry au de gând să o aducă acolo și pe mama ei, Doria Ragland, pentru a-i fi aproape nepotului său. 

meghan-markle-1-1meghan-markle-1-1

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton