Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Canada. S-au mutat în Los Angeles, deși în SUA sunt cele mai multe cazuri de coronavirus!

 Oana Pantazi
.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Canada, alături de fiul lor Archie. Cei trei s-au mutat în Satele Unite, în Los Angeles, pentru a fi lângă mama lui Meghan, deși, în momentul de față America este cel mai afectată de coronavirus!

În contextul pandemiei de coronavirus, care a afectat puternic și insula Vancouver, din Canada, unde au avut reședința până acum, Meghan Markle și Prințul Harry au luat decizia de a se muta în America alături de fiul lor, Archie. Cei doi s-au mutat acolo în luna ianuarie, imediat după ce și-au anunțat decizia de a renunța la statutul de membri seniori ai Familiei Regale Britanice, însă, din păcate, nici în Vancouver nu au scăpat de intruziunea presei, aceștia fiind urmăriți peste tot de către paparazzi.

Meghan și Harry s-au mutat aproape de mama ei

Din păcate, iminenta amenințare a coronavirusului i-a făcut pe Meghan Marke și pe Prințul Harry să-și pună mai repede în practică decizia de a părăsi Canada, cei doi luând decizia de a se muta în Statele Unite, deși paradoxal, acum sunt acolo cele mai multe cazuri de COVID-19. Motivele lor sunt atât de natură profesională, cât și familială, așadar cei doi s-au grăbit să zboare spre Los Angeles cu un avion privat înainte ca acest lucru să devină imposibil.

„Această mutare era plănuită de ceva vreme. Canada nu ar fi funcționat din  motive diverse, asta au înțeles amândoi, și vor să locuiască în zona Los Angeles-ului. Au o rețea de cunoștințe aici. Aici se află noua lor echipă de agenți, PR și manageri și, desigur, mama ducesei, Doria, locuiește aici”, a declarat o sursă pentru publicația The Sun.

În plus, spre deosebire de Vancouver, în Los Angeles, fieful starurilor, Meghan Markle și Prințul Harry nu vor mai fi cu siguranță cei mai vânați de presă…

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton