Meghan Markle și Prințul Harry ar putea trăi regește doar din Instagram. Iată ce sumă imensă vor câștiga pentru o singură postare!

 Oana Pantazi
.

De când s-au rupt de familia regală britanică și și-au declarat independența financiară, Meghan Markle și Prințul Harry nu par să aibă prea mult grija zilei de mâine. Iar asta poate și pentru că numele lor a devenit un brand, unul aducător de bani mulți. Iată cât ar putea câștiga foștii Duci de Sussex doar pe pe urma unei singure postări pe contul lor de Instagram!

Disperați din cauza atenției excesive primite din partea presei, care, în ultima perioadă i-a atacat din toate părțile, Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlul de membri seniori ai familiei regale britanice, mutându-se în Canada alături de Archie, fiul lor în vârstă de 10 luni.

Din păcate, odată cu îndatoririle de care au scăpat, Ducii de Sussex au pierdut și multe dintre beneficiile care veneau la pachet, inclusiv banii plătiți din taxele contribuabililor și renta care le permitea să ducă o viață fără griji. Desigur, atât Harry, cât și Meghan au venituri consistente, de ordinul milioanelor de dolari, însă stilul de viață cu care sunt obișnuiți (care implică și paza asigurată de bodyguarzi) este destul de costisitor.

Meghan Markle și Prințul Harry, 85.000 de lire sterline pentru o singură postare pe Instagram!

Care ar fi, așadar, cel mai simplu mod de a face bani rapid și cu minimum de efort? Instagramul, unde cei doi sunt deja influenceri! După ce au renunțat la titlul de membri seniori, numărul urmăritorilor pe popularul cont de socializare al nepotului Elisabetei a II-a și al soției sale a crescut incredibil de mult, Harry și Meghan având acum nu mai puțin de 11,2 milioane de urmăritori, mai mult decât Prințul William și Kate Middleton!

Dat fiind că, în luna martie, cei doi vor fi deja independenți, vor putea trăi din contractele de imagine promovate pe contul de Instagram, pe care până acum l-au folosit doar pentru a-și populariza munca de caritate. Nu se știe dacă după scindarea din această primăvară Prințul Harry și Meghan Markle vor păstra și numele contului, Sussex Royal, însă cert este că numărul mare de urmăritori le-ar putea asigura câștiguri de nu mai puțin de 85.000 de lire sterline pentru o singură postare, scrie The Sun!

Încă o dovadă că Meghan Markle și Prințul Harry se bucură încă de o popularitate uriașă rezidă din faptul că, după ce au renunțat la titlul de membri seniori ai familiei regale, numărul lor de urmăritori pe Instagram a crescut enorm, cei doi întrecându-i pe William și pe Kate, care acum dețin doar jumătate din puterea lor de câștig – adică în jur de 40.000 de lire sterline pentru o postare. Drept urmare, Meghan Markle și Prințul Harry ar putea trăi regește de acum înainte doar din postările de Instagram, unde sunt deja influenceri.

FotoȘ Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton