Meghan Markle s-a întors la marea ei dragoste, actoria! Primul ei job în acest domeniu, după o pauză de 4 ani, este unul modest

 Oana Pantazi
.

După patru ani de pauză, iată că Meghan Markle se întoarce la actorie, spre bucuria fanilor săi. Iată care este primul job al fostei Ducese de Sussex după ce a renunțat la calitatea oficială din cadru Familiei Regale britanice!

În momentul în care Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că renunță la calitatea de membri seniori ai Familiei Regale britanice, presa din lumea întreagă a scris că nu va dura mult până ce fosta Ducesă de Sussex va începe să joace din nou.

Era clar că Meghan și Harry, odată rămași fără fondurile care la asigurau o viață de lux, vor trebui să-și găsească niște jobri care să le permită traiul îmbelșugat cu care erau obișnuiți, și la fel de clar că vor încerca să profite la maximum de faima care îi precede. Iar în ceea ce o privește pe Meghan, ofertele au început să curgă.

Meghan Markle face voiceover pentru Disney

Și cum primul pas a fost făcut – Meghan și Harry s-au mutat recent la Los Angeles -, soția Prințului are acum toate ușile deschise. Pentru început, Meghan a ales un rol care nu are legătură cu ce a făcut până acum, însă cu siguranță în conturile sale a intrat o sumă de bani importantă. Studiourile Disney au anunțat, săptămâna aceasta, că Meghan Markle și-a împrumutat vocea pentru un documentar Disneynature, care se numește Elephant.

Într-un mesaj pe Twitter se anunță că naratoarea documentarului Elephant va fi Meghan Markle, următorul documentar, Dolphin Reef, fiind narat de către Natalie Portman, ambele urmând a fi încărcat pe platformă pe 3 aprilie. Dat fiind că Natalie Portman este o actriță de A-list cu un potofoliu impresionant, ce cuprinde și un Premiu Oscar, previziunile noastre anterioare se confirmă – Meghan Markle va avea mult de câștigat de pe urma căsătoriei cu Prințul Harry.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton