Meghan Markle, acuzată că îl manipulează pe Prințul Harry: „L-a făcut să creadă că este mama sa reîncarnată”

 Mirea Roxana
.

Jurnalista Candace Owens îi aduce acuze grave lui Meghan Markle. Aceasta este de părere că Ducesa de Sussex îl manipulează pe Prințul Harry, făcându-l să creadă că ea este „reîncarnarea mamei lui'. De asemenea, jurnalista mai spune că Harry s-a îndepărtat de familia sa tot din cauza fostei actrițe.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Candace Owens, o jurnalistă de origine americană, a lansat acuze grave la adresa lui Meghan Markle. Aceasta consideră că fosta actriță îl manipulează și abuzează emoțional pe Prințul Harry, adoptând un comportament de victimă. Candace mai spune că Meghan Markle a reușit să-l convingă pe Prințul Harry că ea este „mama lui reîncarnată'. Din acest motiv, Ducele de Sussex a încercat s-o salveze pe Meghan Markle, îndepârtându-se de familia regală britanică.

Meghan-Markle-Regina-e1566293420731-2Meghan-Markle-Regina-e1566293420731-2

Nu pot să spun suficiente despre faptul că prințul Harry este într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional. Meghan l-a făcut să creadă că ea este mama sa reîncarnată – doar că de data aceasta are șansa să o salveze. Este atât de deranjant să te uiți. Luați camere de pe el', a scris jurnalista pe Twitter despre Meghan Markle și Prințul Harry.

Citește și: Meghan Markle a scris o carte pentru copii.Personajele sunt inspirate de Prințul Harry și de fiul lor, Archie

Citește și: Trecutul amoros al lui Meghan Markle, dezvăluit de iubitul de la 13 ani:”Ea s-a apropiat de mine!”

Citește și: Simona Florescu, mesaj dureros după moartea lui Ion Dichiseanu:„Steaua mea e tristă, nu mai strălucește'

Citește și: Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică.A fost sau nu înșelată? „Suntem făcuți să…'

„Prințul Harry trebuie salvat de Meghan Markle'

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la titlurile lor regale și, acum puțin timp, au acordat un interviu pentru Oprah Winfrey în care au vorbit despre abuzurile la care erau supuși în interiorul casei regale. Candace Owens este de părere că Prințul Harry a ales să renunțe la titlurile lui tocmai pentru a încerca să împiedice moartea mamei lui, Prințesa Diana, pentru a doua oară. Se pare că Prințul Harry o aseamănă foarte mult pe soția lui cu Prințesa Diana.

Este complet izolat de familie și țară și crede că trebuie să fie astfel pentru a-și salva mama de la a fi ucisă din nou. Acestea sunt semne clasice ale abuzului emoțional și ale transferului freudian. Oprah trebuie sincer să se oprească acum. Harry trebuie salvat de Meghan', a mai spus Candace Owens.

Prințul Harry, despre traumele din copilărie

Prințul Harry a făcut mai multe mărturisiri despre copilăria lui în cadrul podcastului actorului american Dax Shepard. Aceasta a fost invitat pentru a promova serialul documentar „The Me You Cant See' pe care îl produce împreună cu Oprah Winfrey, care are în centru problema sănătății mintale. Prințul Harry a spus că a suferit în copilărie din cauza tatălui său, Prințul Charles.

Nu pot să arăt cu degetul spre cineva și să spun că el este de vină pentru tot ce am trăit în copilărie. Acum că sunt părinte, orice suferință am trăit în trecut din pricina suferinței trăite, la rândul lor, de tatăl meu sau de părinții lui, se oprește la mine, vreau să rup ciclul, să îmi apăr copiii. Suferința se transmite genetic', a explicat Prințul Harry, potrivit impact.ro.

Sursa Foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton