Medicul fals Matteo Politi a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Decizia nu e definitivă

 Dumitrache Laura
.

Medicul fals Matteo Politi a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Acesta s-a dat drept medic și a operat mai multe paciente fără a avea studii de specialitate. Judecătoria Sector 1 din București a decis la Matteo Politi să fie condamnat în primă instanță, iar el are la dispoziție 10 zile să facă apel al decizia luată. Iată primele declarații făcute de medicul fals!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Matteo Politi, medicul fals care a operat mai multe persoane fără a avea studii în acest sens, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare în primă instanță. Acesta are 10 zile să facă apel la această decizie. Medicul fals s-a declarat șocat de această sentință, declarând că a făcut o plângere penală.

matteo politimatteo politi

Matteo Politi susține că avocata sa a rămas șocată de sentinta judecătorilor, deoarece el ar fi fost ținut sub control judiciar timp de patru ani. Medicul fals susține că este ilegal tot ceea ce se întâmplă în cazul lui și că va lua măsuri.

Citește și: Falsul medic italian Matteo Politi și-a mutilat pacientele!Dovezile sunt înspăimântătoare!

Citește și:Matteo Politi, „medicul cu opt clase”, a fost prins la graniţă!Voia să fugă din România

Citește și:Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au petrecut împreună de ziua fiului lor cel mare, după divorț:'A fost foarte frumos. Am vorbit de…'

Citește și:Lidia Buble, din nou în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare.Sentința a fost contestată

Medicul fals Matteo Politi a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare

Matteo Politi, medicul fals care a mutilat numeroase paciente, a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Judecătoria l-a condamnt pe medicul fals în primă instanță, iar el are 10 zile să facă apel la această decizie. Medicul fals a operat multe persoane în România, fiind condamnat miercuri, pe 29 noiembrie.

Ministerul Sănătății din România i-a dat aviz lui Matteo Politi, în 2019, după ce s-a dat drept medic, iar el a ajuns să opereze la spitalul privat Monza. Ulterior, acesta a fost depistat de câteva asistente, care și-au dat seama că el nu este medic, deoarece nu știa cum să-și pună mănușile pentru a opera. După câteva zile, procurorii l-au prins când a încercat să fugă din România.

Cum se apără Matteo Politi: „Este ilegal”

Matteo Politi a făcut primele declarații după ce a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare. Medicul fals consideră că sentința este ilegală, iar probele sunt false în cazul lui. Avocata mea este șocată. Mi-a spus! Patru ani m-au ținut sub control judiciar. Care este ilegal, m-au arestat preventiv, în mod ilegal, fără probe, cu probe false. Eu am dovedit cu probele, am adus în instanță actele mele în original și am arătat, am făcut o plângere penală', a declarat Matteo Politi pentru antena stars.

De asemenea, Politi susține că este trimis în judecată și condamnat la închisoare pe nedrept, cu probe false. Întrebarea mea este: „Ce este justiția? Ce porcărie faceți aici, în România?'. Cu probe contrafăcute trimit oamenii la pușcărie? Am vorbit deja la Bruxelles, unde am relații, am vorbit și cu… și cu Agenția Guvernativă. Unde lucrez și o să fac balamuc aici! Este fenomenal cum lumea aici poate fi trimisă în judecată și condamnată la executare cu probe false. Am dovezi depuse deja, de către escrocii care sunt în funcție', a mai declarat medicul fals.

Medicul fals trebuie să plătească daune morale

Matteo Politi trebuie să plătească daune morale și materiale, dar și cheltuieli judiciare. Acesta are de plătit suma de 11.853 de euro daune materiale, 24.000 de lei daune morale și 15.000 de lei cheltuieli judiciare. Decizia luată de Judecătoria Sector 1 nu este definitivă, iar medicul fals Matteo Politi are la dispoziție 10 zile să facă apel la Judecătorie.

În luna ianuarie a anului 2020, acesta a fost trimis în judecată pentru înșelăciune sub formă continuată. Dar și pentru patricipație improprie la fals intelectual sub instigării mediată și instigare mediată la fals intelectual. În dosarul acestuia, șapte persoane s-au constituit părți vătămate, iar trei persoane s-au constituit părți civile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton