Medeea Marinescu a devenit mamă pentru a doua oară

 Florentina Liutic
.

Extrem de discreta în privinţa vieţii sale de familie, Medeea Marinescu a devenit mamă a doua oară la scurt timp după ce a împlinit 42 de ani.

 

12744145_968782609874903_4067940459174743462_n

 

Actriţa a adus pe lume un băieţel, acesta fiind al doilea fiu al ei şi al directorului de imagine George Dăscălescu. Deşi Medeea a născut pe 27 iunie, ea a anunţat acum naşterea bebeluşului său, mărturisind că este mămică full-time.

 

„Pe 27 iunie am devenit pentru a doua oara mama…de baiat! Sunt mamica ” full-time”,invat sa ” ma impart” pentru cei doi flacai ai mei de care sunt tare mandra. Am reluat ” obiceiurile” de acum sapte ani( recunosc, cam uitasem ce inseamna sa te trezesti noaptea, sau cum se face baita bebelusului)Norocul meu e ca Tati e foarte indemanatic atunci cand vine vorba de baita si potolit colici!!! Iar daca nu ne descurcam, Luca( cel mare) ne-a spus ca poate sa ne ajute el cu fratiorul! Deci, putem sta linistiti!'

 

Medeea îşi alăptează copilul după ce in urmă cu 7 ani, cqnd s-a nascut primul ei copil, a ales să faca parte dintr-o campanie care vorbea despre importanţa alaptării. Ea foloseste si o pompa de san care o ajuta sa economiseasca timp si stres.

 
„Acum sapte ani, cand s-a nascut primul meu fiu, am ales sa fac parte dintr-o campanie care vorbea despre importanta alaptarii. Cred in continuare ca , pe langa fericirea de a-ti simti pruncul la sanul tau, e important sa le dam acel strop de imunitate din laptele matern. E un efort in plus, stiu prea bine, dar, exista acum anumite produse care ne pot usura ” munca”. As scrie mai multe, dar piticu’ meu se va trezi curand si astepta ” o friptura de lapte”…'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton