Maurice Munteanu a plătit pentru servicii intime: „Foarte mulți oameni pe care îi cunosc fac asta”

 Miniosu Alexandra
.

Maurice Munteanu a recunoscut că a plătit pentru servicii intime. Juratul de la Bravo, ai stil! a demonstrat din nou că este o fire deschisă, lipsită de inhiniții și care spune lucrurilor pe nume. Fashion editorul a povestit că știe foarte mulți oameni care fac același lucru, însă aceștia din urmă ezită să recunoască. Iată ce declarații a făcut și despre orientarea lui sexuală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Maurice Munteanu a recunoscut că a plătit pentru servicii intime. Juratul de la Bravo, ai stil! nu a ezitat nicio clipă să discute despre acest subiect, chiar dacă mulți oameni îl găsesc incomod. În plus, printre altele, el a susținut că știe o mulțime de persoane care fac asta, însă, spre deosebire de el, ele nu recunosc.

maurice-munteanu-servicii-intime-2maurice-munteanu-servicii-intime-2

Maurice Munteanu este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni din lumea modei, din România. A reușit să cucerească publicul atât prin abilitățile sale speciale, cât și prin personalitatea lui. Este cunoscut ca fiind o fire foarte deschisă, care nu se sfiește să spună lucrurilor pe nume. A demonstrat asta din nou și de curând, atunci când a afirmat că a plătit pentru servicii intime.

Citește și: Maurice Munteanu a slăbit 23 de kilograme.Cum arată acum juratul Bravo, ai stil!

Citește și: Scandal de proporții la Bravo, ai stil! Maurice Munteanu părăsește platoul:”S-a întrecut măsura”

Citește și: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani.Ce avere au împărțit

Citește și: Fiul lui Victor Socaciu, declarații sfâșietoare la priveghiul tatălui său:„Ar fi fost frumos să fie mai multă lume'

Maurice Munteanu a recunoscut că a plătit pentru servicii intime

De curând, Maurice Munteanu a fost invitat în cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni', difuzată pe YouTube, pe canalul theXclusive. Juratul de la Bravo, ai stil! a abordat mai multe subiecte, iar printre ele s-au strecurat relațiile intime pe care le-a avut de-a lungul timpului. La un moment dat, el a recunoscut că a plătit în schimbul unor servicii sexuale.

Maurice Munteanu a precizat și că nu i s-au oferit bani pentru favoruri sexuale. În schimb, el a plătit pentru asta. În același timp, el a susținut că știe foarte mulți oameni care fac asta, dar care nu recunosc. Juratul de la Bravo, ai stil! a povestit și o experiență în acest context, fără rețineri.

„Nu mi s-au oferit bani pentru favoruri sexuale, însă am dat eu. Da, evident. Să știi că foarte mulți oameni dintre cei pe care îi cunosc fac asta, dar nu recunosc. Eu recunosc, da, am plătit.

Dar care e problema, mi se pare o chestie igienică. Asta nu e o chestie de ascuns. Cineva m-a contactat pe Instagram și mi-a zis că un masaj e 300 de euro. Aoleu, cam scump masajul, că vine un tip la mine și fac și eu masaj, mai mult partea de kineto că am o spondiloză cervicală și mă costă ședința 110 lei. Ce masaj e ăla de 300 de euro.

De fapt, îmi propunea un sex contra cost. Eu nu condamn lucrurile astea, ba din contra. Doar că era boxa personajul. Că nu făcea 300 de euro. Făcea cam la 30, nici măcar, impozitabil. Altfel, Doamne Ajută, știi vorba, sky is the limit”, a povestit Maurice Munteanu în cadrul emisiunii online.

Maurice Munteanu, despre orientarea sexuală

Printre altele, juratul de la Bravo, ai stil! a vorbit și despre orientarea lui sexuală. Maurice Munteanu s-a lovit deseori de această întrebare și nici acum nu s-a ferit să răspundă. Se declară dezgustat de „ultra naționalism' și de oamenii care „aruncă cu piatra'. Spune el, nu el și-a ales orientarea sexuală.

„Mi se părea simpatic un coleg, mai precis un vecin. Nu știam cum să interpretez toată afacerea asta. Am realizat că, da, e posibil să nu-mi placă Maricica, ci Gigel. Pentru mine nu este o problemă, m-am tot săturat să explic asta, evident că ține foarte mult de educație. Din păcate, în România ne lovim la tot pasul de tipul ăsta de mentalități.

Mă dezgustă ultra naționalismul, mă dezgustă foarte tare oamenii care aruncă cu piatra. Mă dezgustă afirmațiile că iubirea se naște doar dintre un bărbat și femeie. Pe unii i-au făcut să dispere, să tacă sau să plece. Nu eu mi-am ales orientarea sexuală și asta este o tâmpenie sinistră', a mai spus el.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton