Matthew Perry, starul din serialul Friends, s-a logodit! Viitoarea lui soție e cu 22 de ani mai tânără

 Oana Pantazi
.

Matthew Perry s-a logodit cu iubita lui Molly Hurwitz și nu pare deloc deranjat de diferența de vârstă dintre ei. Actorul este convins că se însoară cu „cea mai grozavă femeie”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Matthew Perry a devenit cunoscut telespectatorilor din România odată cu savurosul său personaj Chandler Bing, din serialul Freinds (Prietenii tăi)… Iar rolul de încurcă-lume i s-a potrivit perfect.

Matthew Perry: „S-a întâmplat să o găsesc pe cea mai grozavă femeie”

Iată însă că acum, la 51 de ani, actorul este un bărbat pe cale să se așeze în sfârșit la casa lui, pentru că Perry a anunțat că se însoară cu iubita lui, Molly Hurwitz. Cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de doi ani, iar ea este cu 22 de ani mai tânără decât actorul.

'M-am decis să mă logodesc. Din fericire s-a întâmplat să o găsesc pe cea mai grozavă femeie de pe fața planetei', spune starul despre logodnica lui, pentru People Magazine.

Și Molly a confirmat relația dintre ei, postând pe contul ei de socializare o fotografie fîcută în casa de 35 de milioane de dolari a logodnicului ei. Viitoarea soție a actorului nu face parte din lumea filmului, însă are legături cu breasla artiștilor. Molly este de profesie manager literar și lucrează cu o firmă care reprezintă scenariști, regizori și actori.

Matthew Perry este la prima căsătorie, însă de-a lungul anilor a avut relații de notorietate cu actițe de A-List ca Julia Roberts și Lizzy Caplan.

friends1friends1

Molly l-a ajutat să scape de dependența de droguri și de alcool

Începând de acum trei ani, de când nu a mai primit roluri în filme și seriale, actorul Matthew Perry a luat-o pe o cale ce nu ducea spre nimic bun, devenind dependent de alcool și de droguri. Ulterior, aflat într-o situație dificilă, actorul a început să își vândă proprietățile…

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune”. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău”

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy”? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Așadar, întâlnirea cu Molly Hurwitz s-a dovedit a fi providențială, iubita lui cu 22 de ani mai tânără ajutându-l pe actor să scape de dependența de alcool și de droguri. De altfel, Molly nu este ceea ce se cheamă o party girl, ea fiind extrem de discretă, inclusiv pe conturile de socializare. Singura declarație publică de dragoste pe care i-a făcut-o actorului a fost de Ziua îndrăgostiților.

Cei doi urmează să se mute împreună în noua locuință din LA a actorului, în valoare de 6 milioane de dolari, Perry urmând s-șiă vândă, de asemenea, și casa din Pacific Palisades, pentru care a cerut 42 de milioane de dolari, așadar viitorii însurăței nu vor fi chiar strâmtorați, în pofida jenei financiare resimțite de actor în ultimii ani…

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton