Ce măsuri a luat Alina Pușcaș pentru a-și ține copiii departe de bullying: „Din cauza acestor temeri ale mele...”. Vedeta și-a angajat bonă / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Alina Pușcaș a luat unele măsuri pentru a-și ține copiii departe de bullying. Vedeta de la Antena 1 le-a explicat ce înseamnă și l-a dat pe fiul ei, Alex, la karate, pentru a fi pregătit pentru un incident de acest fel. Prezentatoarea de la Antena 1 e foarte mândră de copiii ei și nu regretă că i-a dat la grădiniță de la un an și opt luni pentru că, spune ea, i-a făcut să fie foarte sociabili. Tot ea ne-a spus că și-a angajat bonă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Să ai trei copii atât de apropiați de vârstă, în condițiile în care nu ești casnică, nu poate fi ușor… Cum te descurci?

Cu ajutorul grădiniței și al bonei. Am dat copiii la grădiniță de la un an și opt luni și se vede. Sunt extrem de sociabili, vorbesc foarte bine, sunt foarte intuitivi, sunt simpatici și fericiți. De la un an și opt luni ei au programul lor de la 9 la 17, timp în care și noi lucrăm. Este extrem de important să ai parte de ajutor (indiferent dacă este din familie sau ajutor plătit) când ai o viață plină.

alina-puscas-12-1alina-puscas-12-1

Citește și: De ce s-au căsătorit Alina Pușcaș și soțul ei după cinci ani de relație. Cum gestionează gelozia în cuplu:„Am mai avut câte o reacție prin vreun club…' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțelege Alina Pușcaș cu Pepe, după ce a devenit coprezentator la Te cunosc de undeva:„Nu este deloc ușor să schimb un partener după zece ani' / EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Roxana Blenche în al doilea trimestru de sarcină:”Am rămas cu greață”

Citește și: Florin Dragomir, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu, a fost eliminat de la Chefi la cuțite:„Nu pot să folosesc o amuletă pe tine. E umilitor'

Ce măsuri a luat Alina Pușcaș pentru a-și ține copiii departe de bullying

Pe Alexandru, Melissa și Iris îi despart câte doi ani, așadar au oarecum preocupări diferite la vârsta asta. Cum se înțeleg între ei? Mai intervine gelozia, se luptă pentru atenție?

Între Alex și Melissa este un an diferență, motiv pentru care multă lume are senzația că sunt gemeni. Ei doi au aceleași preocupări, iar Iris, chiar dacă este mai mică, a recuperat foarte repede din diferență, pentru că, la aproape trei ani, pare un copil (phisic, social și intelectual) de cel puțin patru ani. Sunt foarte diferiți cei trei – Alex este emoțional (deși Mihai își dorea să fie ceva mai „barbar), Melissa e șireată și ceva mai detașată, iar lui Iris îi spunem vrăjitoare mică, pentru că este manipulatoare dintr-un zâmbet și o îmbrățișare.

Care este temerea ta cea mai mare în ceea ce îi privește? Ce fel de educație le dai? I-ai învățat să fie independenți de mici? I-ai pregătit pentru eventualul bullying de la școală?

Sunt poate chiar prea independenți deja și uneori mă enervează asta (râde). Le-am povestit despre bullying, dar tot nu cred că sunt chiar pregătiți pentru asta. Mereu le spun că trebuie să comunice permanent cu mine sau cu Mihai despre orice incident de agresiune, pentru că, altfel, agresorul nu va fi niciodată nepedepsit și va chinui mai departe și alți copii. Pe Alex l-am dat la karate cumva din cauza acestor temeri ale mele, să fie pregătit pentru vreun incident de acest gen. Sper, totuși, să ne ocolească bullyingul.

Vedeta de la Antena 1 și-a angajat bonă

A fost vreun moment în care te-au pus în dificultate cu o întrebare? Sau s-a întâmplat să facă o poznă care te-a făcut să râzi în hohote?

Da, atunci când ne-au întrebat de ce nu purtăm același nume (înainte să ne căsătorim). Și am râs în hohote când Melissa îi spusese unei prietene chiar la cununia civilă: „În sfârșit a luat-o de nevastă!.

Cum vă petreceți weekendurile? Care este activitatea voastră favorită?

Două weekenduri pe lună le petrecem numai noi doi cu copiii și încercăm să ieșim de fiecare dată din casă peste tot – piscină, sală, restaurante, parcuri, cinema, cumpărături, vizite la prieteni. Activitatea favorită – mersul la piscină.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton