Marius Moga, uimit de fetița lui de 3 ani. Maria Elisabeta spune lucruri trăsnite și fură obiecte din casă

 Pirvu Cristina
.

Din 2005, Marius Moga și Randi formează împreună Morandi și, chiar dacă au avut la un moment dat o pauză considerabilă, au revenit în forță „pe hartă. Cei doi artiști ne-au povestit despre conexiunea, dar și despre divergențele dintre ei, despre topuri și bani, despre cum au ajuns artiști internaționali, deși… concertul lor de debut a fost un fiasco.

Dacă fetița ta te va anunța într-o zi că vrea să devină cântăreață, în legătură cu ce aspect al vieții din showbiz ai simți nevoia să o previi?

I-aș spune că, pentru un artist, un hit nu este o carieră. Pentru o carieră o să fie nevoie de mult efort și probabil o să aibă și dezamăgiri, de care nici eu nu voi putea să o protejez, însă orice autodepășire îți aduce satisfacție și un boost de încredere, iar faptul că ai schimbat ceva în viețile altora prin creația ta poate vindeca dezamăgirile. Succesul se întâmplă atunci când talentul și pregătirea întâlnesc oportunitatea.

Coperta VIVA! aprilie 2019

Coperta VIVA! aprilie 2019

Cum te surprinde Maria Elisabeta la 3 ani și jumătate? Ce lucruri trăsnite spune/face?

Cred că profunzimea ei mă surprinde… Cum la trei ani ne spune lucruri pe care nu mă așteptam să le aud așa de devreme, de la a defini sentimente până la a inventa povești și cântece. Mă surprinde că nu scap fără a-i da argumente și că ea face același lucru când ne cere ceva. Vorbind despre lucruri trăsnite, îi place să își creeze mediul de joacă, iar dacă nu suntem pe fază timp de 15 minute, vedem cum dispare fiecare obiect din bucătărie și se relochează în noua ei „casă din mijlocul sufrageriei. (râde)

Apropo de copilărie, a ta cum a fost? Ce visai să devii când erai mic?

Tatăl meu m-a dat la lecții de pian pe când aveam șapte ani. După câțiva ani, am descoperit o dorință interioară de a crea. Într-o zi, l-am anunțat pe profesorul meu că nu mai vreau să merg, fiindcă m-am hotărât să mă fac compozitor și să cânt ce vreau eu la pian, nu ce au compus alții înaintea mea. Imaginați-vă indignarea de pe fața domnului Hârșu, care mă învățase totuși atât de multe până atunci.

Citește continuarea interviului în numărul de aprilie al revistei VIVA!.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton