Marius Florea Vizante, salvat de umorul său fabulos dintr-o situație-limită! "Unul dintre ei îmi ținea un briceag la gât, iar eu..."

 Oana Pantazi
.

Marius Florea Vizante a povestit recent, într-un interviu, cum umorul l-a ajutat nu numai în profesie, ci și în viața de zi cu zi. Cu zâmbetul pe buze, actorul a reușit să iasă dintr-o situație delicată, ce s-ar fi putut termina prost…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Marius Florea Vizante ar putea trece repede neobservat… asta până începe să vorbească, fiindcă atunci reușește să le descrețească frunțile tuturor. E adevărat, îl ajută și statura nu atât de impunătoare, părul său blond și ochelarii rotunzi, de tocilar, dar mai ales seriozitatea și, uneori, ingenuitatea cu care face umor.

Citește și: Iulia Albu, primele declarații despre nuntă. Când va avea loc evenimentul. „Nu sunt sigură dacă o să fie în țară'

Nu știe nimeni că Marius Florea sunt eu

De altfel, puțini sunt cei ce știu că doar Marius Florea este numele lui, iar Vizante este o poreclă, ce s-a lipit de actor ca marca de scrisoare, încă din liceu…

„E o poreclă venită de prin liceu, când spuneam la Cântarea României' un monolog cu Vizante haiducul, care, de fapt, era o satiră despre Vizantea bișnițarul… Și uite-așa, toți elevii de liceu mă vedeau la serbări și ziceau: Uite-l pe ăla, Vizante'. Când m-am angajat la Național, maestrul Beligan a zis că Vizante sună bine și că trebuie să-l pun neapărat pe afiș. Nu se regăsește în acte, dar îl veți găsi pe afiș. Nu știe nimeni că Marius Florea sunt eu”, povestea actorul într-un interviu pentru Libertatea.

Citește și: Ana Morodan a prins gustul operațiilor estetice! După ce și-a injectat buzele și ridurile, acum își pune silicoane: „Trebuie să-mi lipsesc sânii cu scotch”

„De multe ori m-am salvat din momente de bullying

E adevărat că, poate, fără porecla Vizante l-ar recunoaște mai puțină lume, însă actorul se face repede remarcat, cel mai bun exemplu fiind filmele Liber ca pasărea cerului și, mai recent, Videochat, unde actorul a interpretat două personaje spumoase. De altfel, Marius Florea Vizante a recunoscut că umorul l-a scos chiar și din necaz, la un moment dat…

„De multe ori, de multe ori m-am salvat din momente de bullying în care m-am regăsit – nici nu știam că se numea așa, dar eu eram ochelarist, blond, clar eram expus în fața golanilor! Am și o povestire scrisă, numită N-ai tu puterea să mă ierți, pe care o voi posta curând pe YouTube, despre cum am scăpat dintr-o situație complicată cu o replică care m-a ajutat să nu mai fiu sechestrat într-un bar de un grup de bărbați care fuseseră și în închisoare. Și cum am ajuns să stau cu ei la masă și să nu mă confrunt cu vreo problemă.

Citește și: Florin Piersic, dezvăluiri despre relația interzisă de iubire dintre el și Angela Similea. De ce nu și-a părăsit soția: „Am simţit că Angela ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”

Foarte pe scurt, îmi amintesc că unul dintre ei îmi ținea un briceag la gât, iar eu, în loc să fiu defensiv, mi-am schimbat atitudinea, am ales să mă întorc către el și să-i spun: Bă, știi ce n-am eu și ai tu?… Școala vieții. Și atunci, deși era împotriva mea, el a reacționat pozitiv. Și am scăpat!”, a mărturisit Marius Florea Vizante într-un interviu pentru Libertatea pentru femei.

Marius-Florea-VizanteMarius-Florea-Vizante

„Pe Cristina am hărțuit-o”

Cu același umor inconfundabil, actorul povestea într-un interviu pentru VIVA! și despre soția sa, Cristina, cu care este căsătorit de 14 ani și care i-a dăruit o fetiță, Katia Smaranda, acum în vârstă de 13 ani


„Pe Cristina, care este arhitect, nu am cunoscut-o: am hărțuit-o. Am văzut-o, am plăcut-o și am făcut tot ce mi-a trecut prin cap să-i atrag atenția asupra mea. Astăzi nu mă mai poate evita! Avem un copil împreună”, a glumit Marius Florea Vizante.

În 2008, actorul povestea că viața de familie i-a schimbat atât pe el, cât și pe soția lui.

„Cred că am devenit amândoi mai responsabili, mai puțin egoiști și cred că am avut numai de câștigat în ochii oamenilor. Eu cel puțin am auzit de nenumărate ori, în momentul în care o prezentam pe Cristina ca fiind soția mea, replica: „Vizante, nu știam că ești căsătorit, ai crescut în ochii mei! Iar de când o avem pe Katia… vă puteți imagina”, ne-a mărturisit actorul.

Citește și: Mihai Petre a dezvăluit care a fost cel mai ciudat loc în care a făcut dragoste cu soția lui: „Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit'

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton