Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman: ”Asta e. Mergem mai departe”

 Calin Maria Bianca
.

Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman. Fostul soț al vedetei nu a mai ezitat și a luat mai multe măsuri. După ce a blocat-o pe toate rețelele de socializare, așa cum chiar ea a recunoscut, acum și-a schimbat și numărul de telefon. Pentru a nu pierde contactul cu cei dragi, a ținut să precizeze acest lucru în mediul online, tocmai pentru a nu mai fi sunat pe cel vechi. Ei bine însă, fanii se întreabă ce l-a condus către o astfel de decizie, astfel că au fost lansate două variante.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei și Oana Roman sunt într-un continuu scandal încă de când au ales să meargă pe drumuri separate în urmă cu trei săptămâni. De atunci, vorbele urâte și jignitoare, cât și acuzațiile, nu se opresc din partea niciunuia dintre ei. După ce ieri vedeta a explicat că este blocată de fostul soț pe toate rețelele de socializare și a pubicat mesajele pe care i le-a trimis, azi tatăl fiicei sale a decis să își schimbe numărul de telefon.

oana-roman-1-7oana-roman-1-7

În urmă cu câteva minute, Marius Elisei a explicat în mediul online faptul că își schimbă numărul de telefon. De asemenea, prin intermediul acestei postări a ținut să le spună cunoscuților să nu-l mai contacteze pe vechiul număru fiindcă acela nu o să mai fie de folos. Fanii au avut două opțiuni pentru care fostul soț al lui Marius Elisei a făcut acest gest.

Citește și: Oana Roman s-a întâlnit cu Petre și Mioara Roman, după despărțirea de Marius Elisei: „Am povestit ca pe vremuri”

Citește și: 'El are bani doar de țigări și de băutură, de la mama lui'. Oana Roman, dezvăluiri despre situația financiară a fostului ei soț

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu, Anastasia, era în Turcia în momentul producerii cutremurului: „Mă aflam pe drum…să iau fata acasă”

Citește și: Bogdan Ioan, fost câștigător la Vocea României, s-a căsătorit și a devenit tată: „A iubi nu înseamnă gesturi romantice”

Marius Elisei și-a schimbat numărul de telefon după numeroasele mesaje primite de la Oana Roman

Toți cei care-l urmăresc în mediul online s-au grăbit să tragă concluziile, imediat după declarațiile făcute de Marius Elisei. În timp ce o parte crede că abonamentul era pe numele Oanei Roman și aceasta i l-a închis, de cealaltă parte lucrurile stau altfel. Mai concret, se pune și problema că fostul soț al vedetei ar fi vrut să-l schimbe pentru a nu mai fi deranjat de numeroase mesaje pe seama despărțirii lor. Totuși, încă nu se știe care este ipoteza reală, dar e clar că de acum Marius Elisei nu o să mai aibă același număr de telefon.

Acest mesaj este pentru cei care mă caută pe celălalt număr. Spun celălalt pentru că a fost închis. Trebuie să îmi iau un alt număr de telefon, din păcate. Asta e, mergem mai departe. Nu mă mai căutați pe acel număr de telefon pentru că nu mai este valabil.„, a spus Marius Elisei.

Marius Elisei, ținta criticilor după declarațiile despre Oana Roman

Marius Elisei nu a fost deloc văzut bine de către fanii din mediul online, după declarațiile făcute despre Oana Roman. Mulți au rămas șocați când au spus că nu merita să o facă mamă și nici mireasă pe vedetă. Prin urmare, nu s-au abținut din a comenta destul de răutăcios pe seama acestor lucruri. Se pare însă că nu l-au deranjat deloc cele spuse despre el, explicând că este obișnuit cu astfel de jigniri din mariajul cu fosta lui soție.

'Am observat aseară că foarte multă lume și-a dat cu părerea. Chiar și-a dat cu părerea într-un mod care nici ei nu cred că știu de ce au făcut-o. Mă rog. Este alegerea fiecăruia. Atâtea jigniri. Atâtea critici mi s-au adus aseară. Pentru cum am putut să fac un lucru sau un gest… Pot spune că nu m-ați atacat în niciun fel prin vorbele pe care mi le-ați adus. Eu timp de 10 ani cu asta am fost învățat. Așa că jignirile voastre nu sunt un lucru nou. Sunt atât de bine. Sunt atât de fericit și îi mulțumesc.', a spus el pe InstaStories.

Marius Elisei iubește și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman?

Marius Elisei iubește și-a refăcut viața după despărțirea de Oana Roman? Aceasta este întrebarea care stă pe buzele tuturor de ceva timp. Recent, fostul soț al vedetei s-a fotografiat în mașină, iar la selfie a atașat și o melodie de dragoste. Prin acest gest dă de gândit că a găsit pe cineva care-l face fericit, el fiind îndrăgostit. Mai mult decât atât, ceea ce a mai atras atenția fanilor este că a scris și un 'Mulțumesc'.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton