Marius Elisei ar fi plecat bătut de la o petrecere! În ce situație jenantă a pus-o pe Oana Roman

 Dumba Gabriela
.

Umblă vorba prin oraș că Marius Elisei este dezlănțuit la petreceri. Tânărului îi place să se distreze și s-a integrat atât de bine în cercul de prieteni al soției sale, încât nu mai are nici o inhibiție. Uneori, însă, întrece măsura și o pune pe Oana Roman în situații jenante, așa cum s-a întâmplat acum puțin timp, când a plecat bătut de la o petrecere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

La 31 de ani, Marius Elisei își retrăiește, parcă, adolescența, iar la petrecerile la care o însoțea pe Oana Roman era primul la distracție. De-a lungul anilor, toată lumea a văzut un tânăr fără inhibiții, căruia îi place să danseze și să socializeze cu toată lumea. Uneori, chiar mai mult de-atât, spre rușinea soției sale.

Oana-Roman-și-Marius-Elisei-divorț-3-1Oana-Roman-și-Marius-Elisei-divorț-3-1

Astfel, chiar și pe ultima sută de metri a căsniciei lor, Marius Elisei și-ar fi pus soția într-o situație jenantă, dar și pe prietenii ei. Cancan a aflat că, în urmă cu două luni, tânărul s-ar fi distrat mai mult decât este cazul, la o petrecere dată de Vica Blochina, iar seara s-a încheiat urât pentru toată lumea.

Așadar, potrivit unor surse din anturajul celor doi, în urmă cu câteva luni, soțul Oanei Roman ar fi fost în centrul unui eveniment extrem de neplăcut. Totul s-ar fi întâmplat într-o renumită locație din Snagov, acolo unde Vica Blochina a organizat un mega-party. La scurt timp după miezul nopții, atunci când fiica lui Petre Roman s-a retras în cameră, Marius Elisei, care ar fi etalat un chef nebun de petrecere, pur și simplu s-a dezlântuit printre invitați.

Citește și:

Cătălin Botezatu, primele declarații după ce Bianca Drăgușanu ar avea o nouă relație: 'Mă duc ca naș la nunta ei cu Gabi Bădălău'

Cât de mult a măcinat-o divorțul pe Anca Țurcașiu. Artista a slăbit mult: „Trebuie să treacă timp”

Drama neștiută a actriței Natașa Raab, „Coana Chiva” din reclame: „Trăiesc un coșmar de doi ani!”

Sursele citate de Cancan spun că soțul Oanei Roman n-ar fi ezitat să recurgă la unele gesturi mai puțin potrivite pentru un om însurat. Comportamentul nepotrivit al acestuia ar provocat disconfortul mai multor invitați. Printre 'victimele' lui Marius Elisei s-ar fi numărat și Cristina Cioran, pe care ar fi pipăit-o de față cu ceilalți invitațiAceste ieșiri ar fi fost trecute cu vederea, dacă nu spre dimineață, Marius Elisei nu ar fi provocat un mega-scandal în urma căruia a ieșit șifonat.

S-a luat de iubita unui afacerist. Inițial bărbatul, care este extrem de liniștit, fiind un cunoscut constructor din București, a încercat să-l liniștească pe Marius. Soțul Oanei a fost extrem de agitat și l-a provocat pe acesta. A întrecut măsura și afaceristul l-a caftit. I-a jignit iubita,  cred că orice bărbat ar fi reacționat la fel.

Nimeni nu și-a dorit ca la petrecerea Vicăi să iasă scandal, dar Marius Elisei a provocat totul. S-a comportat extrem de ciudat cu toată lumea. A doua zi s-a certat cu Oana pentru că aceasta i-a reproșat că o face de rușine în oraș. N-ar fi primul incident de genul acesta pe care îl provocă ', a dezvăluit un martor al incidentelor pentru cancan.ro.

Oana Roman și Marius Elisei au încheiat o relație de șase ani de zile, înainte de Sărbătorile de Iarnă. Deși nu a fost decizia ei, Oana a trebuit să se conformeze dorințelor fostului partener și să accepte faptul că relația nu mai poate continua.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton