Marius Elisei a șters toate pozele cu Oana Roman de pe rețelele de socializare, după despărțire. Ce a făcut vedeta, în schimb

 Calin Maria Bianca
.

Marius Elisei a șters toate pozele cu Oana Roman de pe rețelele de socializare, după despărțire. Marius Elisei a șters toate pozele cu Oana Roman de pe rețelele de socializare, însă vedeta nu a răspuns cu aceeași monedă. În timp ce fostul ei soț demonstrează în fața publicului că nu vrea să-l mai lege absolut nimic de femeia care i-a dăruit un copil, ea alege să păstreze toate amintirile pe care le are alături de el, de dragul momentelor frumoase. Ce-i drept, au trăit o minunată poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor a rezultat și o fetiță adorabilă, însă totul până într-un anumit punct.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Marius Elisei a șters toate pozele cu Oana Roman de pe rețelele de socializare, după despărțire. Din nefericire, odată cu trecerea anilor, lucrurile nu au mai mers atât de roz ca la început între ei. Deși îi leagă un copil minunat, cei doi au decis să divorțeze în urmă cu mai bine de doi ani. Totuși, de dragul a tot ceea ce a fost între ei și iubirii pe care și-o purtau, la ceva timp au îngropat securea războiului și au format din nou o familie, deși erau divorțați în mod legal.

oana-roman-1-2oana-roman-1-2

O perioadă de timp fiecare a încercat să se schimbe și să facă lucrurilesă funcționeze. Ce-i drept, au și reușit, însă nu pentru prea mult timp. În urmă cu câteva zile, ambii au confirmat că și-au spus adio definitiv. De atunci și până în prezent, și-au aruncat cuvinte destul de dure și numeroase ironii unul la adresa altuia.

Citește și: „Așteptați jihadul atunci'. Reacția lui Marius Elisei după ce Oana Roman a spus că el nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Citește și: „Am eșuat lamentabil în relația cu soțul meu. Am pierdut timp, ani, nervi și liniște'. Oana Roman regretă că nu a încheiat mai devreme relația cu Marius Elisei

Citește și: A murit Paco Rabanne. Creatorul de modă avea 88 de ani: „Moștenirea sa va rămâne…'

Citește și: Cum arată Alina Pușcaș în costum de baie, la 37 de ani. A făcut furori pe Internet: „Senzuală și sexy'

Marius Elisei a șters toate pozele cu Oana Roman de pe rețelele de socializare, după despărțire

Oana Roman a decis să spună tot adevărul despre relația cu fostul ei soț, astfel că a făcut publice diferite lucruri despre ei, cât și despre el. Cu toate astea însă, a ales ca amintirile de familie și tot ceea ce a fost frumos între ei să rămâne acolo unde este. Mai concret vedeta nu a șters pozele în care se sărută cu Marius Elisei, se îmbrățișează sau au parte de un moment tandru în doi, fie alături de fiica lor.

Marius Elisei a păstrat pozele cu fiica pe care o are cu Oana Roman

Într-adevăr, Marius Elisei a ales să șteargă toate fotografiile în care apărea Oana Roman, însă indiferent de ceea ce se întââmplă între ei, își iubește fiica foarte mult. Dovadă sunt chiar numeroasele fotografii pe care le are alături de Isabela. De-a lungul timpului se vede că au petrecut multe momente frumoase împreună, astfel că a avut grijă să le păstreze pe conturile sale de socializare, mai ales pe Instagram. Acesta a colecționat poze cu fiica lui încă de când s-a născut și până de curând, iar la o simplă privire, putem vedea cât de mare și frumoasă s-a făcut fiica pe care o are cu vedeta.

Oana Roman îl acuză pe Marius Elisei că nu se mai ocupă de creșterea fiicei lor, după despărțire

Recent, Oana Roman a postat pe contul ei personal de Instagram mai multe mesaje. În primul rând pentru sora ei, Catinca Roman, de care spunea că nu a mai vizitat-o pe mama lor de mai bine de 6 luni, iar apoi pentru fostul soț. Vedeta a susținut că acesta nu vine să vadă, însă nici nu are posibilitatea să o îngrijească sau să contribuie la creșterea ei.

„Totul bine! Marius mi-a spus că va avea grijă și timp să se vadă cu Isa când se va stabiliza. Deocamdată nu are timp. Nici posibilitate. Nici să o vadă. Nici să contribuie cu nimic la creșterea ei. Din punctul meu de vedere, orice fel de comunicare s-a încheiat.’, a spus Oana Roman în mediul online.

Bineînțeles, și Mariu Elisei a reacționat după declarațiile făcute de Oana Roman. Fostul soț al vedeti a fost amuzat de ceea ce a spus despre el și a ținut să facă și o ironie la adresa ei.

Nu am observat ce a scris pe Instagram. Nu am stat să citesc că nu vreau să mă mai încarc cu nimic. Mă bufnește și râsul. Mă rog, e treaba ei. Să spună ce vrea, să scrie ce vrea, ea scrie, ea răspunde. Ea știe de ce a scris chestia asta!

Așteptați jihadul atunci. Ea ar trebui să răpundă, să zică exact ce a vrut să spună. Nu am ce să zic! Vorbesc la telefon cu ea, normal (n.r. cu fiica). Întrebați-o pe ea de ce scrie chestiile astea. De ce să stai să scrii totul pe rețelele de socializare?’, a spus Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton