Îl mai ții minte pe Marius Dragomir, cel care cânta "Party in Transylvania"? Cu ce se ocupă la 53 de ani

 Dumba Gabriela
.

Îl mai ții minte pe Marius Dragomir, cel care cânta „Party in Transylvania”? Artistul a inventat etno dance-ul în baza căruia zeci de formații au avut de câștigat ulterior, iar după 1989 Marius Dragomir a reușit cea mai mare performanță a unui artist român de după 89, aceea de a intra în Billboard. Cu ce se ocupă Marius Dragomir la 53 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Piesa lui Marius Dragomir, 'Party in Transylvania', a avut un succes colosal, albumul omonim vânzându-se la vremea respectivă în aproape 2 milioane de unități, în plină eră a pirateteriei. Lovit de mai multe probleme personale, dar și financiare, Marius Dragomir s-a retras din viața publică.

10-marius-dragomir_3007060010-marius-dragomir_30070600

Cu ce se ocupă Marius Dragomir la 53 de ani

După răsunătorul succes polivalentul artist a încercat în fel și chip să rămână în prim planul actulității muzicale lansând o polivalență de compoziții, clasică, etno, ba chiar muzică de film.

Lovit de un divorț scandalos, un infarct violent prin care a trecut în urmă cu 10 ani și o criză financiară gravă, perioada de refacere ținându-l departe de munca sa, artistul a dispărut complet din atenția publică.

În urmă cu 10 ani, de Revelion, artistul Marius Dragomir a avut probleme cu inima. După ce a făcut infarct acesta nu a putut sta departe de scenă, muzica fiind viaţa sa. Susține că problemele sale de sănătate au început după ce a divorțat de prima soție, Nadia, cu care are doi copii. 

Marius Dragomir a cerut în zadar o mână de ajutor celor din breasla muzicală, ajutor necesar achiziționării medicamentației, scrie money.ro.

Citește și:Cum a comentat Mircea Badea apariția în costum de baie a Danei Budeanu:'Dânsa arăta într-un fel'

Citește și:Silviu Prigoană și-a cunoscut nepotul, la 8 luni de când a devenit bunic:'Este minunat'

După ani de compus teme muzicale pentru o lojă  ce i-a oferit și titlul de Mare Maestru al muzicii masonice românești, ieri, artistul a fost uns membru cu drepturi al Ordinului Cavalerilor Teutoni. Ceremonia a avut loc în Praznicul Adormirii Maicii Domnului, de Sfânta Maria.

'A avut loc înnobilarea și intrarea în Ordinul Teuton al României a Maestrului MARIUS DRAGOMIR și a Doamnei Sale, Nicoleta Dragomir.

Emoțiile au fost pe măsură atât pentru Frații și Surorile care au participat cât și pentru cei doi Postulanti.

După numirea lor în calitate de Nobil Cavaler și Nobilă Doamnă a Ordinului Teuton, a avut loc Agapa Frățească', a fost mesajul organizației sub care a găsit sprijin și ocrotire Marius Dragomir, citează Money.ro.

Anul trecut, Marius Dragomir și-a pierdut mama în ziua de Crăciun

Pe 25 decembrie 2021, Marius Dragomir și-a pierdut mama chiar în ziua de Crăciun. Anunțul a fost făcut de Nicoleta, soția artistului care locuiește în Brașov.

„Drum lin către stele, Mutter. Soacra mea. Ruzalie Dragomir”, scria pe Facebook la vremea aceea.

Marius și Nicoleta s-au căsătorit în noiembrie 2018, după 17 ani de relație.

„Am ales special 23 septembrie, pentru că este ziua noastră, acum 17 ani, pe 23 septembrie ne-am cunoscut și, în 2015, tot pe 23 septembrie, am făcut cununia civilă.

Am așteptat 3 ani până să ne unim și în fața Domnului, pentru că eu am avut ceva probleme de sănătate, însă acum lucrurile au început să fie mai bune, așa că, alături de câțiva prieteni, am făcut și acest pas', povestea artistul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton