Marius Crăciun, câștigătorul Ferma 2019, nou concurent Survivor? Ce alte vedete mai sunt pe lista de viitori concurenți

 Oana Pantazi
.

Marius Crăciun, fostul câștigător Ferma 2019, este unul dintre potențialii concurenți-surpriză care vor intra în competiția Survivor. Acestuia i se vor alătura și alte nume importante din showbiz. Iată despre cine este vorba!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În această seară, misterul va fi dezlegat! Marius Crăciun este, se pare, unul dintre noii concurenți care vor intra în competiția Survivor din Republica Dominicană, după ce Alexandra Stan și Simona Hapciuc au părăsit competiția.

marius-craciun-castigator-ferma-2019marius-craciun-castigator-ferma-2019

Marius Crăciun, pe lista concurenților Survivor

Marius Crăciun este un posibil competitor la Survivor, iar viitorul concurent este un nume de temut, cu atât mai mult cu cât, în 2019, a câștigat reality show-ul Ferma și are și experiența Ninja Warrior, difuzate la PRO TV, notează Click.

Sportivul în vârstă de 25 de ani se va dovedi, așadar, un competitor puternic în Republica Dominicană, iar numele său le dă, cu siguranță, de pe acum emoții celorlalți. În 2019, Marius Crăciun a câștigat Marele Premiu de 50.000 de euro, însă faima și banii nu l-au schimbat. Și-a păstrat același loc de muncă, iar banii câștigați i-a folosit pentru a-și ajuta familia.

„Cu banii câștigați am reușit să închid datoriile părinților și să iau un apartament în Pitești. Mama și tata locuiesc acum cu mine. De când mi-am luat căsuța, pot să spun că sunt mai liniștit. Am un confort și o liniște, e foarte bine să nu mai ai probleme. Lucrurile s-au așezat’, a declarat câștigătorul de la „Ferma’, pentru sursa citată.

Citește și: Îl mai ții minte pe Marius Crăciun, câștigătorul de la Ferma? Cum a cheltuit banii și cu ce se ocupă la un an de la câștigarea concursului

Citește și: Nicolae Guță a câștigat procesul cu Narcisa pentru copil. Ce se va întâmpla cu Alberto

Citește și: Cine sunt frații de 6 și 9 ani de la Imperiul Leilor care i-au uimit pe jurați. Vor investi 40.000 de euro în magazinul lor

Andreea Antonescu, noua concurentă Survivor?

Un alt nume ce i se alătură lui Marius Crăciun pe lista noilor concurenți Survivor este Andreea Antonescu. Conform unor surse din anturajul vedetei, aceasta ar fi semnat deja contractul pentru participarea la Survivor, iar în curând urmează să se alăture concurenților din echipa Faimoșilor. Potrivit surselor, ea va încasa peste o mie de euro pe săptămână, scrie Ciao.ro.

Un rival pentru Jador la Survivor

Printre numele potențialilor concurenți la Survivor se află și cel al lui Alex Zănoagă, artist și fost concurent „Puterea dragostei” (Kanal D), show care i-a adus lui Jador un capital imens de popularitate. Numele acestuia a fost vehiculat destul de des recent în social media, așadar nu este exclus să se numere printre cei aleși.

Și Elena Chiriac, fostă concurentă la Ferma vedetelor ar fi trebuit să intre în competiție, însă s-a răzgândit în ultima clipă, renunțând să mai participe la Survivor, mai notează Click.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton