Marisa Paloma a postat prima imagine cu fiica sa. Cu cine seamănă micuța

 Raiciu Adriana
.

Marisa Paloma și Liviu Stanciu, logodnicul vedetei, au devenit părinți. Fosta câștigătoare de la Bravo, ai Stil! a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Din clipa în care cele două au ajuns acasă, proaspătul tătic le răsfață și își petrece doar timp cu ele. De curând, acesta a postat și prima fotografie cu fiica lui.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În data de 4 decembrie, Marisa Paloma a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Imediat cum a născut, vedeta și-a ținut fanii la curent cu noua sa viață, cea de părinte.

267310951_427205009084165_4313267681367668593_n267310951_427205009084165_4313267681367668593_n

De curând, Liviu, logodnicul câștigătoarei de la Bravo, ai stil!, a postat și prima fotografie cu micuța. Iată cu cine seamănă, de fapt.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește! Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație

Citește și Marisa Paloma a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Rita Mureșan, fotografie rară cu fostul soț și cele două fiice.De ce s-a reunit toată familia

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Marisa Paloma a postat prima imagine cu fiica sa

În urmă cu doar câteva zile, Marisa Paloma a devenit mămică pentru prima oară. De atunci, vedeta este în culmea fericirii și postează zilnic imagini cu fiica sa.

Însă, până acum, nu îi arătase chipul micuței. Ei bine, că momentul mult așteptat de internauți a venit. Liviu Stanciu, iubitul Marisei, a postat primele imagini cu fetița lor, chiar din prima zi ei de viață.

Imaginile au fost imediat apreciate de fani, iar acest lucru s-a observat din numărul de aprecieri de la ultima postare.

Cât despre numele fetiței, Liviu a spus că nu o să îl dezvăluie el, ci iubita lui. Asta după ce, în urmă cu doar câteva zile, a scris o mică parte din numele ei. Postarea a fost ștearsă ulterior.

Primele declarații după ce a născut

Pe contul său de socializare, acolo unde își ține tot timpul fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa, Marisa Paloma a făcut primele declarații după ce a devenit mămică pentru prima oară.

„Am ajuns acasă. Astăzi, în jurul orei 15:00, au venit ai mei să ne ia. Îmi trebuie cel puțin câteva zile- o săptămână să mă acomodez cu mediul de acasă în noua formulă, după care promit că o să vă povestesc toată experiența mea și să răspund unor întrebări importante la care eu mi-aș fi  dorit niște răspunsuri înainte să nasc. Suntem bine acum, sănătoși, fericiți dincolo de limite și nerăbdători pentru ceea ce va urma. O să anunțăm și numele cât de curând(…) Efectiv, parcă s-a scurs un an în doar câteva zile',  a scris Marisa Paloma pe rețelele de socializare. 

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton