Mario Iorgulescu formează un cuplu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip: "Îmi doresc să fac un copil cu ea"

 Raiciu Adriana
.

Mario Iorgulescu formează un cuplu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Mario Iorgulescu, despre care s-a scris că ar fi internat într-o clinică psihiatrică, iubește din nou! Fiul lui Gino Iorgulescu este într-o relație cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, și planuri serioase de viitor. Iată ce spune tânărul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mario Iorgulescu formează un cuplu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip. Deși se află departe de casă, după ce a provocat un accident în urma căruia un bărbat a murit, Mario Iorgulescu are gânduri serioase de viitor. După primul interviu oferit despre ce s-a întâmplat în seara în care a pierdut controlul volanului și a lovit frontal un alt autoturism, tânărul surprinde din nou acum. Mario se iubește cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip, iar anunțul a fost făcut chiar de către acesta, în cadrul unei emisiuni.

89080-189080-1

Citește și: Mario Iorgulescu, la 3 ani de când a ucis un tânăr în accident de mașină:'Preferam să fiu la pârnaie decât…'. Mesajul său pentru familia victimei

Citește și: Părinții tânărului ucis de Mario Iorgulescu cer daune de peste 500.000 de euro. Gino Iorgulescu, amendat

Citește și: Ilie Năstase neagă despărțirea de Ioana Simion, deși ea a spus că ruptura e definitivă:„Stau cu ea în aceeași casă. De ce să mă împac, când noi doi nu am fost certați?’

Citește și: Niculae Bădălău s-a distrat la ziua nepotului său, cu o zi înainte să fie reținut de DNA.Imagini de la petrecere

Mario Iorgulescu formează un cuplu cu Bianca Marina, fosta soție a lui Steliano Filip

Mario Iorgulescu este internat într-o clinică psihiatrică, în Italia. Chiar dacă situația lui nu este deloc roz, fiul lui Gino Iorgulescu pare că și-a mai găsit liniștea, întrucât a anunțat că este într-o relație cu Bianca Marina.

Destinul pare că i-a adus din nou împreună, pentru că au mai format cu cuplu, în urmă cu mai bine de opt ani.

„Mi-am făcut un cont de Instagram, nu mai suportam singurătatea. Eram foarte singur şi trist. Nu mai suportam să stau aşa, în situaţia respectivă, în clinică. Mi-am făcut un cont de instagram, am dat de Bianca pe acel cont şi i-am scris şi am reluat legătura. Da, mult mai serioasă (n.r. relația lor) ! Acum 8 ani când a fost cu mine, a plecat de la mine de la Snagov să se întâlnească cu Steliano Filip şi m-a întrebat dacă mă supăr dacă pleacă să se vadă cu el, iar eu am întrebat-o dacă chem şoferul sau îşi cheamă un taxi. Pentru mine, Bianca era doar o altă fată din anturajul meu şi nu observam semnele pe care le dădea ea, că ea chiar este îndrăgostită de mine' a mărturisit Mario Iorgulescu, pentru Spynews.

Mario Iorgulescu își dorește un copil

Totodată, aceasta a mai precizat că este dispus să aibă grijă de copilul pe care Bianca îl are cu Steliano Filip, dar și să-și întemeize propria familie.

„Sunt dispus să am grijă şi de ea şi de copilul pe care îl are cu Steliano. Îmi doresc foarte mult să fac un copil cu Bianca! Am ajuns la o vârstă în care m-am săturat să petrec, să mă distrez şi să îmi bat joc, să umblu din floare în floare, pentru că asta am făcut toată viaţa şi nu mai este cazul! Foarte greu (n.r cum reușesc să se vadă)! Este un hop pe care trebuie să ni-l asumăm amândoi şi să trecem peste împreună! Când este momentul potrivit să ne vedem, ne vedem…', a adăugat acesta.

În încheiere, tânărul a mai mărturisit că este vremea să se maturizeze și ea și să se așeze la casa lui.

„Îmi doresc o familie! Le-am făcut pe toate, le-am experimentat pe toate, nu mai am ce să fac! Absolut nimic! Eu d-aia o iubesc şi o respect, o apreciez foarte mult pentru că ştie cum să mă gestioneze, ştie să pună problema, ştie când să mă lase în pace, ştie când să mă ia frumos', a declarat acesta.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton