Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei e însărcinată! Modul inedit în care a făcut anunțul

 Oana Pantazi
.

Pentru Marinela Mavrodin, reality show-ul Puterea Dragostei a fost de bun-augur, deoarece urmează să devină curând mămică. Iată cum a făcut anunțul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Veste bună pentru fanii show-ului Puterea Dragostei! Una dintre cele mai apreciate concurente ale sezonului 2, Marinela Mavrodin, urmează să devină curând mămică.

Citește și: Adda spune tot adevărul despre relația cu soacra: „Nu pot să zic că am fost cele mai bune prietene. Avem același temperament”/ EXCLUSIV

Marinela Mavrodin a confirmat sarcina

Poate că fosta concurentă nu ar fi făcut anunțul atât de repede, însă, sub presiunea fanilor, care voiau să afle dacă urmează să devină mamă, Marinela Mavrodin a recunoscut că este însărcinată. A făcut-o însă într-un mod inedit, dar asta a fost de ajuns pentru a potoli curiozitatea celor care așteptau cu nerăbdare răspunsul.

Într-o discuție cu fanii, Marinela Mavrodin a fost rugată, mai în glumă, mai în serios, să le facă cu ochiul dacă este însărcinată, iar în cel mai scurt timp aceștia și-au primit răspunsul și felicitările au început să curgă din toate părțile.

Citește și: Prințul Harry a împlinit 36 de ani. Prima aniversare departe de Familia Regală, marcată de cel mai dureros moment al vieții sale!

Marinela-Mavrodin1Marinela-Mavrodin1

Cea mai frumoasă poveste de dragoste

Povestea de iubire dintre Marinela Mavrodin și Liviu a început la Puterea Dragostei, însă, spre deosebire de alte cupluri, cei doi îndrăgostiți au rămas împreună și urmează să se căsătorească.

La scurt timp după ce au ieșit din emisiune, Mary s-a mutat împreună cu Robert, la Bucuresti. Chiar dacă se aștepta să fie cerută în căsătorie de către iubitul ei, momentul și mai ales felul inedit în care Robert a făcut-o au surprins-o pe Mary.

Trebuie să recunoaștem însă că modul în care Robert și-a cerut iubita de soție este ușor dătător de fiori… Acesta s-a prefăcut că se ia la bătaie cu cineva, dar, în momentul în care Mary s-a așezat între el și celălalt bărbat pentru a-i despărți, iubitul ei a căzut în genunchi și i-a pus marea întrebare. Drept urmare, emoția momentului, combinată cu spaima anterioară au bulversat-o complet pe Marinela Mavrodin. Cu toate acestea, Marinela i-a dat iubitului ei răspunsul mult așteptat.

Marinela și Robert s-au căsătorit civil în luna aprilie și nu este exclus să devină și părinți în curând…

Citește și: Adelina Pestrițu, criticată dur de fani după ce s-a vindecat de COVID! „Nici pe tine nu te mai crede nimeni”

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton